VIDEO O girafă a răpit copilul unei turiste aflată într-un parc cu animalesălbatice . Fetița voia să o hrănească

joi, 06 iunie 2024, 20:55
1 MIN
 VIDEO O girafă a răpit copilul unei turiste aflată într-un parc cu animalesălbatice . Fetița voia să o hrănească

Doi părinți din Texas, SUA, au trecut prin momente de panică atunci când fetița lor de numai 2 ani a fost luată pe sus de o girafă. Micuța se afla într-un parc cu animale sălbatice și încerca să hrănească girafa.

Animalul a ținut-o câteva secunde în aer și apoi a lăsat-o să cadă în brațele mamei. Momentul a fost surprins de o persoană care stătea în spatele lor, într-un alt vehicul, scrie New York Post.

Micuța Paisley Toten se afla sâmbătă în remorca unei camionete, alături de mamă, pregătită să hrănească girafele. Animalul însă a prins-o pe fetiță de tricou, a ridicat-o câteva secunde în aer, apoi i-a dat drumul în brațele mamei.

„Ne-am oprit să hrănim girafele. Pe când m-am întors să mă uit pe geamul din spate și am văzut cum girafa se apleacă, apoi o prinde pe fată. Paisley ținea sacoșa cu mâncare așa, iar girafa s-a dus să ia sacoșa, nu pe ea, dar din greșeală a prins-o de tricou”, a povestit tatăl fetei.

„Eram cu trei mașini în spatele unui camion roșu și am văzut-o pe girafă apucând accidental tricoul unei fetițe împreună cu mâncarea și ridicând-o”, a spus un martor.

După acest incident, fetița a fost dusă de părinți la un magain de jucării, de unde și-a ales o girafă de pluș.

Sursa: Stirile PRO TV

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii