anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

VIDEO - Panarama de pe lume: Mihăiţă la Adi Minune. S-a plătit şi dedicaţie

GALERIE
puls
 • puls
- +

Băbăeţ şi bă fetiţe, băi, pfuai de capul nostru de ieşeni cu pretenţii intelectuale de trăitori în oraşul culturii, păi ziceţi şi voi dacă nu îţi vine să dai cu basca de bătătură când auzi că asemenea muniţip cu pretenţii precum acesta al nostru e condus de un panglicar care umblă noaptea prin cluburi de manelişti, ba chiar dă şi dedicaţii în gura mare. 

Auzim că duminică spre luni, după miezul nopţii, la concertul Adi Minune de la Tiki domn premare era prezent şi el acolo la datorie. Dar nu o prezenţă discretă, ca să se răcorească şi el pe undeva prin spate, în vreun separeu, nuu...

Zic martorii că domn premare s-a înfierbântat tare la cântecele despre dujmani ale lui Adi Minune şi, la un moment dat, nu s-a putut abţine şi a dat şi o dedicaţie. Iar adrisantul dedicaţiei a fost, zice-se, oraşul Iaşi. Domn premare, ruşine, dom’le! Nu de postura în care ne puneţi pe noi, ieşenii serioşi, lăsându-ne ocârmuiţi de aşa premare, dar şi de melodia pe care o dedicaţi oraşului culturii. Auzi: Adi Minune. Zău aşa: maare ruşine!

PS: Şi încă ceva, ca să nu uităm: oare cum poate un om cu serviciu a doua zi, şi care musai să fie cu capul limpede acolo la treabă, fie el macaragiu, tonetar sau premare, să stea în club duminică seara până spre dimineaţă? Nu înţelegem şi pace.

Vrea să negocieze, dar nu ştie ce oferă, ca să ceară

Una peste alta, poate că nu ştiţi, poate că aţi uitat, poate că nici nu sunteţi familiarizaţi cu chichiţele politichiei, dar, odată cu calitatea de penal a lui Mihai Chirica, acesta a fost suspendat din functiile din partid, recte PNL. Ca urmare, nu mai are niciun drept de vot la alegerile interne, cum ar fi cele de luna viitoare, pentru preşedinte de partid.

Cu toate acestea, vedem lecturând în gazeta preş a acestuia că omul are impresia că încă mai trage sfori, curmeie şi influenţă în partid, după cum vedeţi în titlul de mai sus, şi că ar putea să negocieze ceva, deşi nu prea ştim ce poate oferi, ca să poată cere. Sau oare, na, mai ştii, explicaţia poate o fi undeva prin pulsuleţul anterior, la separeu acolo...

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alegeri americane (II)

Alexandru LĂZESCU

Alegeri americane (II)

Ultimele alegeri lasă Statele Unite într-o poziţie destul de şubredă, cu un preşedinte slab şi impopular, o stângă tot mai radicalizată care beneficiază de intrarea lui Donald Trump în cursa pentru alegerile prezidenţiale din 2024, şi mari tensiuni în societate.

opinii

Natura umană şi legile lui Dumnezeu

Nichita DANILOV

Natura umană şi legile lui Dumnezeu

Moralitatea politică este o utopie. Politica nu e morală sau imorală; este aşa cum este, nimic mai mult şi nimic mai puţin şi ca orice activitate umană îşi are regulile ei. Apoi însăşi noţiunea de moralitate este relativă în funcţie de spaţiu şi de timp...

(Fă)Râme de realitate IV

Michael ASTNER

(Fă)Râme de realitate IV

Care-i cea mai bună naţie de pe glob? Imaginaţia, oameni buni!

„Heringul roşu” şi alte diversiuni autostradale

Alexandru COHAL

„Heringul roşu” şi alte diversiuni autostradale

La ultimele alegeri am ştampilat pe Cătălin Urtoi şi pe Ionel Apostol la Iaşi, la municipiu şi CJ, chiar dacă partidul lor, „Împreună pentru Moldova”, era în practică lipsit de şansă. Am făcut-o pentru că nu aş fi putut vota un paraşutat de la partidele de rit vechi, şi nici pe astronautul de la USR. Acum activez într-o asociaţie civică. Unii mă întreabă când ne vom transforma în partid. Nu vom transforma MDM într-un partid, dar asta nu înseamnă că noi nu facem deja politică, în accepţiunea clasică a termenului, aceea a participării la viaţa publică prin voluntariat, proiecte de interes comunitar etc. Prin urmare, suntem foarte atenţi la limbaj, al nostru şi al altora. Astăzi vă propun să privim critic limbajul nostru politic, folosind „momentul Urtoi” ca exemplu.

pulspulspuls

Hopaa: premarele Mihăiţă spălat pe la subsuori cu sondajul. Cineva scoate capul afară şi dă ordine

Hopaa: premarele Mihăiţă spălat pe la subsuori cu sondajul. Cineva scoate capul afară şi dă ordine

LATER EDIT.  Cu o promptitudine care anunţă vremuri bune în comunicare, domnul premare ne-a anunţat că intervenţia de pe platforma PNL nu-i aparţine, ba, chiar mai mult, el nu ar avea nici măcar access la platforma respectivă. Touché, monsieur! Rugăm, prin urmare, curioşii să citescă pulsul nostru în cheia că există o persoană destul de puternică la liberali, cu acces deplin la butoane, care-I ia la per tu şI alte celea pe cei mai înalţI lideri, dar care stă prost cu gramatica. Ceea ce n-ar fi o noutate.   Iacătă, stimaţi telespectatori, cum megasondajul acela ultraincredibil al liberalilor, care-l scotea pe Mihai Chirica premare în 2024 încă dinainte de alegeri, cu 50% şi peste, i-a dat edilului şef apă la moară, stuchit la furcă, cum se mai spune, başca tupeu politic, şi după numai câteva zile omul scoate deja capul la interval ca să facă ordine în partid. 

Caricatura zilei

Jucătorul argentinian Lautaro Martínez protestează

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.