VIDEO: Panică în Toronto. Patru persoane au fost împușcate în timp ce mii de oamenii sărbătoreau campioana de baschet NBA

marți, 18 iunie 2019, 11:07
1 MIN

Patru persoane au fost împușcate la o paradă organizată după ce echipa canadiană de baschet Toronto Raptors a câștigat primul său titlu de campioană NBA, informează CBS News. Victimele nu au suferit răni care să le pună viața în pericol, potrivit poliției din Toronto. Imaginile surprinse în momentul împușcăturilor arată mulțimea cuprinsă de panică, alergând pe străzi. 

Incidentul armat s-a petrecut luni după-amiază în apropiere de sediul Primăriei din Toronto, unde zeci de mii de fani s-au strâns pentru a celebra victoria echipei locale, însă poliția a intervenit prompt.

Poliția a reținut trei persoane și a recuperat două arme utilizate în atac, a precizat șeful poliției din Toronto, Mark Saunders.

Cele patru victime se află acum în afara oricărui pericol, susține poliția. 

Allison Sparkes, purtătoarea de cuvânt a Poliției din Toronto, a refuzat să spună dacă autoritățile suspectează că atacul armat a vizat anumite persoane ori are legătură cu terorismul.

Premierul canadian Justin Trudeau se afla pe o scenă în momentul declanșării incidentului.

Comentarii