anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Comunicat de Presă

(VIDEO) Prime Kapital finalizează demolarea la Silk District și avansează cu lucrările de construcție pentru faza 1

GALERIE
Demolare 2Demolare 1before and after 2
 • Demolare 2
 • Demolare 1
 • before and after 2
- +

Prime Kapital, dezvoltator, investitor și operator imobiliar, finalizează astăzi procesul de demolare al clădirilor de pe fosta platforma industrială Teba prin demolarea celei mai înalte construcții.

“Astăzi, cea mai înaltă clădire de pe teren a fost demolată prin implozie și considerăm finalizate lucrările de demolare. Majoritatea materialelor rezultate în procesul de demolare vor fi  reutilizate, în conformitate cu scopul nostru de a construi proiecte sustenabile. Prin Silk District, reabilităm o fostă platformă industrială aflată în paragină, localizată foarte aproape de centrul orașului şi o redăm comunităţii”, declară Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital.

Clădiri vechi vs Silk District

Silk District este un proiect imobiliar de amploare ce aduce în Iași un concept integrat, de tip mixed-use, un model de dezvoltare urbană sustenabilă, cu beneficii extinse asupra comunității ieșene. Localizat aproape de centrul orașului și deservit de o infrastructură foarte bună și de conexiuni la toate cartierele orașului prin rețeaua de transport urban, le va permite ieșenilor să se deplaseze ușor către punctele de interes ale Iașului și să își folosească mai puțin mașinile.

Prin încorporarea de funcții multiple, complementare, proiectul Silk District își propune să dezvolte o comunitate ce le va permite cetățenilor să integreze viata personală cu cea profesională și cu cea socială, promovând astfel echilibrul. Silk District va oferi ieşenilor toate funcţiunile de care au nevoie zilnic: locuinţe, birouri, supermarket, magazine, restaurante, spaţii verzi vaste, unități de depozitare subterane pentru rezidenți, săli de fitness, grădiniţă. Proiectul introduce, de asemenea, structuri de parcare integrate pe mai multe niveluri care vor oferi acces direct la apartamente, servind în același timp ca o caracteristică de design dinamic și asigurând un cartier fără mașini.

“Faza 1 a componentei rezidențiale este deja în construcție și estimăm că va fi finalizată până la sfârșitul anului 2022, în timp ce construcția fazei 2 va fi demarată la începutul anului viitor. În ceea ce privește birourile, ne propunem să începem construcția fazei 1 la începutul anului viitor și să finalizăm la sfârșitul anului 2023. Astfel, spre final de 2023, odată cu prima fază de birouri vom vedea finalizate aproximativ 700 de apartamente, lucrări majore de infrastructură împreună cu vaste spații verzi și de petrecere a timpului liber, având totodată aproximativ 700 de apartamente în construcție în următorele faze”, declară Maggie Kitshoff, Partener Prime Kapital. 

Zonele office vor fi conectate prin zone pietonale cu zonele rezidenţiale, comerciale, și astfel va fi asigurat accesul facil la restaurante, terase, parcuri, clinici și grădiniță etc. Prin implementarea de spații pietonale și destinații comerciale și de agrement, proiectul va reduce traficul și poluarea.

Clădiri birouri Silk District

Concomitent cu dezvoltarea unui nou cartier de tip mixed-use din Iași, Silk District va contribui și la reamenajarea spațiilor publice din vecinătatea proiectului prin recondiționarea intersecției Calea Chișinăului cu Bulevardul Tudor Vladimirescu, precum și prin extinderea Bulevardul Tudor Vladimirescu. Aceste lucrări vor reprezenta un beneficiu direct pentru toți ieșenii și vor contribui la continua dezvoltarea a orașului.

Despre Prime Kapital Development

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important care activează în Europa Centrală și de Est. Fondatorii companiei sunt activi pe piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație excelentă în ceea ce privește calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România având o echipă de peste 390 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

Pentru mai multe detalii accesați: silkdistrict.ro si primekapital.com.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X