anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

VIDEO: Șeful PSD, Marcel Ciolacu, își face campanie azi prin județul Iași

GALERIE
ciolacu si popa psd
  • ciolacu si popa psd
- +

Șeful PSD Marcel Ciolacu se află astăzi într-o vizită electorală la Iași. Liderul social-democrat va merge în mai multe comune din județ, alături de șeful Consiliului Județean Maricel Popa, la șantiere pe care le are în lucru administrația județeană.
 

„Când mă uit la realizările domnului Popa, îmi vine să devin ieșean. Sunt realizări palpabile, nu promisiuni”, a spus șeful PSD. El i-a criticat pe liberali, afirmând că e „rușinos” faptul că, în diverse orașe din țară, au inaugurat finalizarea unor proiecte ce ar fi fost începute și derulate de guvernele PSD. „E rușinos, o panglicăreală”, a adăugat Ciolacu.

Șeful PSD a vorbit și despre situația actuală de la spitalului modular – care nu poate fi efectiv pus în funcțiune deși are autorizație de la DSP – și a susținut că unitatea nu este deschisă „din ambițiile politice” ale șefilor PNL. „E un lucru mojic”, a completat Ciolacu.

La Rediu, Ciolacu și alaiul de la PSD Iași au mers la șantierul drumului județean Iași – Suceava, unde au început să se toarne primii kilometri de asfalt.
Liderul național al social-democraților se află în periplu electoral la Iași, după vizita de la Rediu, urmând să bibeze Ciurea și Holboca. Marcel Ciolacu își va încheia vizita la spitalul modular de la Lețcani.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL nu poate guverna fără PSD

Cosmin PAȘCA

PNL nu poate guverna fără PSD

Nu este exclus ca, pe fondul unui dezinteres masiv la urne, PSD să obţină un număr de mandate sensibil mai mare decât cel estimat pe baza voturilor de la locale. Şi atunci nici „mama” alianţei cu USR PLUS, PMP şi UDMR nu va oferi PNL liniştea necesară să guverneze.

Filmuletul zilei

opinii

Transformare

Codrin Liviu CUȚITARU

Transformare

„Laa instaanţăă meelg cuu aaltceevaa. Suusţiin căă m-aauu deesnaaţiioonaaliizaat ceeii dee laa LLS, puunâânduu-măă săă fuumeez... Aam şii dooveezii. Mii-aauu daat naarghiileeaa, aauu făăcuut aapooii seelfiiuulii şii auu puus poozeelee pee Facebook cuu coomeentaaliiuul - S-aa tuulciit chiineezooiiuul! M-aauu moodiifiicaat deecii. M-aauu deesnaaţiioonaaliizaat. Veezii tuu, Coodliinee, îînvăăţâând eeuu loomâânaa, aam deescoopeeriit şii cuum săă fiiuu hooţ, ceeaa cee ee biinee.” N-am mai ştiut ce să adaug. Am rămas plost.

Din corola de minuni a creierului - Memoria

Bogdan ILIESCU

Din corola de minuni a creierului - Memoria

„Without memory, there is no culture. Without memory, there would be no civilization, no society, no future.” Elie Wiesel

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

pulspulspuls

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Pe la sfârşitul anilor 90, Mircea Dinescu a făcut valuri printr-o afirmaţie la adresa şefului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, un profesor universitar care frecventa asiduu diverse conferinţe internaţionale, în pofida faptului că nu prea stăpânea limbile străine. 

Caricatura zilei

Chef

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.