EURO-2024

Punem punctul pe știi

VIDEO Spectacol pe străzile din Germania! Cum au fost surprinși suporterii tricolorilor

luni, 17 iunie 2024, 09:24
1 MIN
 VIDEO Spectacol pe străzile din Germania! Cum au fost surprinși suporterii tricolorilor

Entuziasmul suporterilor români a atins cote maxime pe străzile din Munchen, în așteptarea debutului echipei naționale a României la EURO 2024. După o absență de opt ani, România revine pe scena fotbalului european, stârnind un val de entuziasm și speranță în rândul fanilor.

Românii au luat străzile din Munchen pe sus!

România are un istoric de 16 meciuri la turneele europene, însă doar o singură victorie, memorabilul 3-2 împotriva Angliei în 2000, când echipa a ajuns până în sferturi. Calificarea la EURO 2024 a generat un val de optimism, iar suporterii români s-au mobilizat în număr mare și au invadat în adevăratul sens al cuvântului Munchen-ul.

Străzile din Munchen au fost animate de fanii români, care au creat o atmosferă de poveste. Sute de suporteri au organizat un moment de neuitat și glasurile supoterilor au stârnit emoții printr-un „România, ALEE!” la unison.

Estimările indică faptul că peste 30.000 de suporteri români vor fi prezenți pe stadionul din Munchen, care are o capacitate de 70.000 de locuri, pentru a-și susține echipa națională.

VIDEO, pe sport.ro

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii