(VIDEO) „The Shape of Water” a câştigat trofeul Oscar 2018 pentru „cel mai bun film”

luni, 05 martie 2018, 06:57
1 MIN
 (VIDEO) „The Shape of Water” a câştigat trofeul Oscar 2018 pentru „cel mai bun film”

„The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, a câştigat trofeul categoriei „cel mai bun film”, la cea de-a 90-a gală de decernare a premiilor Oscar.

Lungmetrajele nominalizate în 2018 la această categorie a premiilor Oscar au fost „Call Me by Your Name”, de Luca Guadagnino, „Darkest Hour”, de Joe Wright, „Dunkirk”, de Christopher Nolan, „Get Out”, de Jordan Peele, „Lady Bird”, de Greta Gerwig, „Phantom Thread”, de Paul Thomas Anderson, „The Post”, de Steven Spielberg, „The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, şi „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, de Martin McDonagh.

Câştigătorul a fost anunţat de actorii Faye Dunaway şi Warren Beatty, prezentatorii aceluiaşi trofeu de anul trecut.  Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, trofee atribuite în baza voturilor exprimate de membrii Academiei Americane de Film (Academy of Motion Picture Arts and Sciences – AMPAS), a avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles. Cea de-a 90-a gală a fost prezentată de vedeta de televiziune Jimmy Kimmel.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii