Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

VIDEO Trei morți într-un accident de o violență extremă, produs în timp ce o mașină era probată pentru vânzare

GALERIE
accident
  • accident
- +

Un accident cu consecințe extrem de grave, un adevărat carnagiu, s-a produs ieri după-amiază în municipiul Rădăuți, la intrarea pe șoseaua de centură, breteaua spre Dornești. Trei oameni au murit, iar un al patrulea se zbătea ieri între viață și moarte, după ce un Audi A6, cu volan pe dreapta, a fost scăpat de sub control aparent inexplicabil, pe o porțiune în linie dreaptă. Ce se știe cert e că mașina era condusă cu viteză excesivă, iar de aici au rezultat consecințele dramatice.   

Teribilul accident de la Rădăuți s-ar fi petrecut în timp ce autoturismul Audi A6 era probat pentru vânzare. În mașină erau doi localnici, unul din Rădăuți și unul din Dornești, și doi ucraineni, ultimii fiind cei care intenționau să cumpere mașina. Probabil că tocmai pentru că era vorba de o testare a mașinii, șoferul a călcat puternic pedala de accelerație, imediat ce a intrat pe șoseaua de centură, spre Dornești.

Scene de coșmar – doi proiectați în exterior, doi încarcerați. Toți în stare de inconștiență

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.45, la intrarea pe șoseaua de centură dinspre Milișăuți, spre Dornești.

La volan era un tânăr în vârstă de 29 de ani, Bogdan Josan, din municipiul Rădăuți. La Rădăuți se știa că acesta vrea să vândă un Audi A6, cu volan pe dreapta.

Pe o porțiune de drum drept, din motive care urmează să fie stabilite în anchetă, mașina cu volan pe dreapta a părăsit partea carosabilă și a lovit violent șanțul din stânga. A urmat un adevărat dezastru. Mașina a ieșit în decor și s-a răsturnat în rigola de la marginea drumului.

Cei doi bărbaţi din față, fără centuri de siguranță, au fost proiectați în afara mașinii, în timp ce ocupanții banchetei din spate au fost găsiți încarcerați de echipajul de descarcerare al pompierilor militari. Ultimii doi au fost extrași din mașină de echipajul de descarcerare.

Patru ambulanțe au intervenit la fața locului. S-au încercat manevre de resuscitare la fața locului, dar trei dintre cei patru erau deja decedați.

Doar unul dintre pasagerii încarcerați a fost urcat într-o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean, cu medic, și transportat la Spitalul Județean Suceava, fiind în viață. Rănitul avea multiple traumatisme, diagnosticul la internare fiind:  traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, fracturi la toate membrele, sânge intraabdominal în cantitate mică. Acesta era aseară internat în ATI, instabil hemodinamic, cu prognostic rezervat.

Mai mult, pe monitorulsv

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri