Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

(VIDEO) Un bărbat a smuls un indicator metalic şi a distrus o maşină în faţa unui poliţist

GALERIE
Politie Arges
  • Politie Arges
- +

O filmare cu un poliţist care ar fi asistat nepăsător la un scandal petrecut pe o stradă din Ploieşti, unde un bărbat lovea o maşină cu o bară metalică şi îl ameninţa pe şofer, a provocat nemulţumiri, numeroase comentarii negative la adresa agentului fiind făcute după ce imaginile au fost postate pe Facebook şi redistribuite de peste o mie de ori. Reprezentanţii Poliţiei Argeş afirmă că angajatul se afla în afara orelor de program, dar şi-a anunţat totuşi colegii pentru a interveni.

Incidentul a avut loc joi, în cartierul Tudor Vladimirescu din Piteşti, iar un martor a filmat de la fereastră altercaţia dintre doi bărbaţi. Unul dintre aceştia foloseşte o bară metalică provenită de la un indicator stradal pentru a lovi autoturismul celuilalt şi pentru a-l ameninţa.

Imaginile au fost postate pe Facebook de către un localnic, care a comentat că la incident a asistat un poliţist, fără să intervină împotriva agresorului. În imagini agentul poate fi văzut doar când se apropie de agresor. ”Reacţia poliţistului este inexistentă. Direct cătuşe la nebunul cu toporul şi încarcerat, aşa trebuia să facă”, a scris bărbatul, iar postarea sa a fost redistribuită, până vineri dimineaţă, de peste 1.200 de ori. Astfel, sute de comentarii au fost făcute de către localnici, mulţi dintre aceştia fiind nemulţumiţi de presupusa lipsă de reacţie a poliţistului. În urma comentariilor, Poliţia Argeş a făcut precizări, arătând că agentul era în timpul liber, dar ar fi intervenit totuşi pentru aplanarea conflictului şi a anunţat incidentul în dispecerat.

”Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public referitoare la un conflict între doi bărbaţi, vă comunicăm următoarele: În dimineaţa zilei de 14 iunie, în cartierul Tudor Vladimirescu, un bărbat de 54 de ani, din Piteşti, şi-a ameninţat un vecin cu acte de violenţă, l-a lovit pe acesta, iar ulterior, folosind o componentă metalică de la un indicator stradal, ar fi deteriorat maşina celuilalt bărbat. La faţa locului a fost prezent un poliţist, aflat în afara orelor de program, care se îndrepta către serviciu. Acesta din urmă, fără a dispune de mijloace de intervenţie, a intervenit pentru aplanarea conflictului şi a sesizat colegii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti”, arată sursa citată. În acest caz a fost întocmit un dosar de urmărire penală pentru ameninţare, lovire, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Conform relatărilor piteştenilor care au comentat imaginile, cei doi protagonişti ai scandalului sunt vecini de bloc şi ar avea neînţelegeri de mai multă vreme.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri