VIDEO Un bărbat a stropit cu benzină câinii vecinului deoarece lătrau prea mult

miercuri, 22 mai 2024, 09:53
2 MIN
 VIDEO Un bărbat a stropit cu benzină câinii vecinului deoarece lătrau prea mult

Un bărbat de 36 de ani, din localitatea timișeană Giarmata Vii a stropit cu benzină câinii vecinului și chiar gardul casei. Motivul este halucinant: animalele lătrau prea mult.

Conflictele între vecini au început în urmă cu câțiva ani, atunci când unul dintre bărbați a început să reclame ca animalele de companie fac gălăgie. Câinii sunt două exemplare de Akita american de 7, și 4 ani, iar de-a lungul timpului, proprietarul a surprins vecinul revoltat încercând să ucidă câinii, chiar și cu otravă.

În urmă cu două săptămâni însă, supărat că animalele îi trezesc bebelușul din somn, vecinul a trecut la atac. Acesta a amenințat proprietarul ca îi dă foc, ba chiar a stropit gardul casei cu benzină. Soluția inflamabilă a ajuns și pe proprietarul câinilor care de atunci trăiește cu frică.

Acesta a depus o plângere la poliție, dar deocamdată oamenii legii se rezumă la cercetări într-un dosar de amenințare.

,,La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, cu privire la faptul că în urma unui conflict spontan cu vecinul său, acesta din urmă i-ar fi adresat amenințări.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și continuă cercetările în vederea stabilirii întregii situații de fapt” transmite IPJ Timiș.

Bărbatul susține că lătratul câinilor i-a speriat fetița pe care a dus-o la spital.

Sursa: Pagina de Timis

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii