VIDEO Un cățel abandonat și salvat apoi de o sibiancă a pozat pentru reclame în SUA. Țuchi a câștigat marele premiu la parada de la Transilvania Tattoo

duminică, 26 mai 2024, 16:39
1 MIN
 VIDEO Un cățel abandonat și salvat apoi de o sibiancă a pozat pentru reclame în SUA. Țuchi a câștigat marele premiu la parada de la Transilvania Tattoo

Tuchi, un cățel abandonat acum 6 ani în satul Daia, a fost salvat de sibianca Denisa Gruncă, și urmează să apară în reclame în SUA. Cei doi au câștigat premiul cel mare la parada de la Transilvania Tattoo Expo, la care au participat peste 200 de iubitori de animale şi tatuaje, transmit organizatorii.

„Peste 200 de iubitori de animale şi tatuaje din ţară şi străinătate au participat la prima paradă a căţeilor care a avut loc sâmbătă seara, pe Strada Cetăţii, supranumită şi „Cea mai frumoasă stradă din Sibiu”, în cadrul celei mai vechi convenţii de tatuaje din România, Transilvania Tattoo Expo”, arată sursa citată.

Printre participanţii care au defilat pe covorul roşu în faţa Sălii Thalia s-a numărat şi Nes, una dintre cele mai tatuate femei din lume, venită din New York (SUA) pentru Transilvania Tattoo Expo Sibiu, dar şi un cuplu de ucrainieni, cu un căţel care a atras toate privirile cu ţinuta sa.

Denisa Gruncă, sibianca care s-a remarcat în ultimii ani cu creaţiile ei inedite, practic a creat peste o sută de genţi unicat în atelierul său, acum a reuşit împreună cu căţelul ei să câştige marele premiu şi locul întâi la inedita paradă, organizată în premieră la Sibiu. Aceasta împreună cu Ţuchi au fost însoţiţi pe covorul roşu, de băieţelul Denisei. Ţuchi, un căţel abandonat în urmă cu şase ani în satul Daia din judeţul Sibiu şi salvat de Denisa Gruncă, urmează să apară în reclame în SUA, la accesorii pentru câini. Juriul a ales câştigătorii primelor trei locuri la paradă, în funcţie de aplauzele primite de fiecare participant.

Mai mult, pe turnulsfatului

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii