anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 25.09.2020

VIDEO: Vânătorii de extratereștrii sunt convinși că au găsit unul de 20 de metri cu ajutorul Google Earth

GALERIE
extraterestru
  • extraterestru
- +

Vânătorii de extratereștri cred că au depistat, în Antarctica, un extraterestru gigant, ce cel puțin 20 de metri înălțime. 
 

Existența extrateștrilor este dezbătută de zeci de ani, dar recent a apărut ”o dovadă” sub forma unui uriaș, surprins prin intermediul Google Earth în Antarctica.

Foarte aproape de creatura imensă pare să fie o deschizătură, ca o ușă care, conform unui celebru vânător de extratereștri, Scott C Waring, ar avea o înălțime de 22 de metri. 

Scott C Waring scris pe blogul său, ET Database: ”Am sesizat o siluetă imensă azi, în Antarctica, și se află foarte aproape de o intrare la fel de mare, spre o gură de peșteră”.

”Acum, sistemul de măsurare Google spune că silueta are 20 de metri. De asemenea, intrarea în peșteră are 22 de metri înălțime. Pare să se potrivească. Acum, un extraterestru înalt de 20 de metri ar lumea prin surprindere dar, since, ce are a face mărimea cu inteligența?”.

”Mă gândesc că nimic. Dovezi cu apariția unor extratereștri înalți de 4-5 metri au venit, în trecut, din Rusia, la fel cum de multe ori au fost găsite schelete uriașe, asemănătoare oamenilor. Această fotografie a fost făcută de un satelit, un obiect fără prejudecăți, fără intenție, care nu înregistrează decât ceea ce vede”, consemnează Warings, conform express.co.uk.

Cu toate acestea, scepticii și NASA spun că genul acesta de viziuni sunt efecte ale pareidoliei - un fenomen psihic în care creierul păcălește ochii să vadă forme și obiecte familiare atunci când acestea nu există. 

Scott C Waring spune, totuși, că omenirea are puterea de a accepta prezența extratereștrilor, dacă NASA ar recunoaște-o. 

”S-ar întâmplă la fel ca în cazul COVID-10. Publicul nu credea în trecut că o asemenea pandemie este posibilă și totuși acum rasa umană și-a schimbat perspectiva foarte repede. Ar fi la fel și în cazul dezvăluirii că există extratereștri, doar că nu ar ucide sau înspăimânta la fel de mulți oameni.”

Sursa: yoda.ro

Foto: Shutterstock, ET Database

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Patriotismul la români faţă în faţă cu cocina umană din păduri

Dan CONSTANTIN

Patriotismul la români faţă în faţă cu cocina umană din păduri

Peisajul din pădurile noastre frumoase, atâtea câte au mai rămas, este unul apocaliptic. Cel mai probabil puştii abia născuţi se vor obişnui cu acest peisaj şi vor crede că aşa ceva este normal şi de fapt asta este natura.

Filmuletul zilei

opinii

Ghidul bunului alegător

Alexandru CĂLINESCU

Ghidul bunului alegător

Cartea lui Cristian Preda este un ghid extrem de util pentru cei care doresc să înţeleagă mecanismele democraţiei. Iar atunci când votează, să o facă în cunoştinţă de cauză.

Partidul şpăgar electoral

Nicolae CREŢU

Partidul şpăgar electoral

S-a tot vorbit şi scris despre şpaga electorală. De-a lungul scurselor decenii de „democraţie” românească, postceauşistă. 

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

pulspulspuls

Poveste cu șpioni roşii infiltraţi la Iaşi. Ce treabă are asta cu premarele?

Poveste cu șpioni roşii infiltraţi la Iaşi. Ce treabă are asta cu premarele?

Apropo de manifestaţiile împotriva măştii de protecţie care au loc în ultima perioadă la Bucureşti, despre care presa din Bucureşti a prezentat dovezi clare că au în spate nu numai imbolduri, dar şi bănuţi dinspre Moscova, voi aţi observat ceva ciudat, bizar, ce am văzut şi noi? 

Caricatura zilei

Afiș

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.