Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Videochat de acasă sau dintr-un studio? (P)

GALERIE
wow-LB
  • wow-LB
- +

Videochat de acasă sau dintr-un studio? Aceasta e întrebarea pe care o au majoritatea persoanelor care au luat decizia de a face videochat.

În cele ce urmează nu ne propunem să oferim un răspuns definitiv acestei întrebări (lăsăm găsirea celui mai bun răspuns în seama ta), ci doar să îți oferim toate informațiile care te-ar putea ajuta să îți dai seama care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei dintre cele două opțiuni.

Videochat de acasă

La prima vedere, există câteva avantaje importante pe care le ai atunci când alegi să lucrezi de acasă. Iată câteva dintre ele:

•    Te bucuri de confortul propriei case;

•    Nu mai pierzi orele pe care în mod normal le-ai fi pierdut în metrou;

•    Ești propriul tău manager, prin urmare, dacă decizi să iei o pauză de câteva zile sau chiar de câteva săptămâni, poți să faci acest lucru de pe o zi pe alta, fără să fii nevoită să anunți pe nimeni;

•    Fiind vorba de propria casă, poți să decizi singură cum îți decorezi spațiul din care lucrezi, nu ai un decor prestabilit;

Cu toate astea, pe măsură ce aruncio a doua privire și analizezi în amănunt aceste avantaje, descoperi că nu sunt, însă, atât de mari precum par. În general, această revelație apare în momentul în care ajungi la concluzia că un mediu de lucru neprofesionist și lipsa tehnologiei de ultimă generație(specifică unui studio) scad veniturile în mod substanțial.

În plus, ca în cazul oricărui alt job, dacă alegi să lucrezi de acasă vei sfârși prin a munci întotdeauna mai mult decât trebuie pentru că îți va fi mai greu să separi viața profesională de cea personală.

Videochat dintr-un studio

Dacă alegi un studio videochat profesionist, care lucrează legal și are o reputație bună în această industrie, atunci în lista avantajelor le vei întâlni și pe cele din lista de mai jos:

•    Contract de muncă. Atunci când lucrezi într-un studio profesionist ai un contract de muncă care îți permite să te bucuri de toate avantajele care derivă din existența unui asemenea act: asigurare medicală, posibilitatea de a avea pensie, precum și posibilitatea de a beneficia de șomaj sau de a face un împrumut la bancă.

•    Traininguri profesioniste. Studiourile de videochat oferă modelelor numeroase traininguri care le pot ajuta să obțină rezultate excelente pentru fiecare minut de lucru. Pe parcursul acestor traininguri vei învăța cum să te comporți în fața camerei video, ce subiecte să abordezi, cum să te adresezi utilizatorilor și multe alte lucruri valoroase, care fac diferența dintre un model amator și unul profesionist.

•    Suport tehnic și aparatură de calitate. Utilizatorii plătesc să te vadă și să vorbească cu tine, prin urmare este foarte important să apari în fața camerei video în cea mai bună lumină cu putință. Atunci când alegi să faci videochat de acasă, cel mai probabil vei folosi camera laptopului și nu vei avea parte de cel mai bun suport tehnic sau de un decor potrivit. Acest lucru va duce, în cele din urmă, la imposibilitatea de a fideliza utilizatorii și, implicit, la câștiguri mici.

•    Decoruri variate. Într-un studio de videochat vei avea posibilitatea să optezi pentru decoruri diverse, care te pot ajuta să te reinventezi de fiecare dată și să nu lași să se instaleze monotonia sau plictiseala. În acest fel utilizatorii se vor întoarceconstant pentru că vor ști că găsesc de fiecare dată ceva nou.

•    Bonusuri speciale. Multe studiouri oferă și o gamă variată de bonusuri și beneficii speciale, precum cazare sau masă, în cazul persoanelor care se hotărăsc să se angajeze într-o localitate care nu este cea de domiciliu. De asemenea, ai posibilitatea să participi la multe evenimente și concursuri internaționale din industrie.

•    Te poți bucura de recunoașterea meritelor tale. Atunci când lucrezi într-un studio profesionist și renumit pe plan internațional, dacă obții rezultate remarcabile ai șansa să fii premiată în galele internaționale dedicate industriei de videochat.

În concluzie, dacă analizezi foarte bine avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni, vei ajunge, cu siguranță, la răspunsul pe care îl cauți. Singurul lucru de care trebuie să ții cont atunci când faci alegerea finală este ca aceasta să se muleze perfect pe planurile, dorințele, nevoile și stilul tău de viață.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

Liste electorale

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri