Advertorial

Videochatul în România lui 2017

miercuri, 17 ianuarie 2018, 02:50
3 MIN

Într-o Românie a anului 2017, toată lumea aleargă după succes. Totuși, sunt oameni care nu reușesc să îl atingă niciodată. De teamă, de neșansă sau poate din comoditate. Nu reușesc să îl atingă și trăiesc apăsați de dorințe și mânați de întrebarea lui „Cum ar fi fost dacă…?”.

Atunci când sărăcia nuse moștenește, ea se dobândește în contextul unei Românii marcate de o cruntă inegalitate la șanse. Conform Institutului Național de Statistică, numarul total al elevilor și studenților continuă să scadă cu fiecare an care trece.

Ce legătură are videochatul cu toată introducerea asta?

Vom afla imediat…

Alte imagini, aceeași lume

Îndrăznesc să împart România în două: lumea celor care au și lumea celor care nu au. Lumea celor care își permit să își trimită copiii la școli scumpe, la pregătiri intense pentru a deveni Cineva și lumea celor pentru care „cartea” se termină în clasa a12a, iar asta cu puțin noroc. Studii recente au arătat că 6 din 10 fete care optează pentru facultate, aleg să fie modele de videochat în timpul liber care le rămâne. Motivul? Pentru că părinții lor nu au bani, pentru că vor să își ajute părinții, pentru că vor să își plătească facultatea sau pentru că vor să își deschidă propria afacere.

Ce face societatea?

Le arată cu degetul și le dă exemplu la „așa nu”.

Modelele de videochat au povești triste în spate, povești care ar dărâma până și un adult în toată firea. Am stat de vorba cu Mădălina, model de videochat la Charm Studios de mai bine de trei ani. Plecată la facultate cu inima îndoită, pentru că nu știa dacă va putea face față unui București aglomerat și prea scump pentru posibilitățile părinților ei, Mădălina a decis să „facă ceva cu viața ei”, așa cum singură mărturisește.

100 de lei pe lună

Atât avea Mădălina înainte de a deveni model de videochat. Era o studentă eminentă, nu lipsea la nici un curs și își ajuta întotdeauna colegii la proiecte.

Țin minte că de multe ori colegii mă invitau la film sau la un suc după cursuri și refuzam, spunându-le că am altceva de făcut. De fapt, nu aveam, dar lipsa banilor mă făcea să îi refuz. De videochat am auzit abia în anul doi de facultate, când am primit un pliant pe stradă. M-am documentat și am început să fac videochat cu un singur gând: să îmi pot cumpăra un laptop. Primele luni au fost pe cât de grele, pe atât de frumoase, pentru că am nimerit într-o echipă formată 100% din personal feminin, niște fete super de treabă, care m-au ajutat foarte mult să cresc”.


 
Mădălina este model la Charm Studios de trei ani. Ce a făcut în aștia trei ani?

„Mi-am cumpărat apartament în București, am reușit să îl achit integral. Am reușit să le fac părinților mei baie în casă, pentru că, stând la țară… Și, mai presus de lucrurile materiale pe care mi le-am cumpărat din banii câștigați, cred că este altceva: am reușit să termin facultatea, să îmi iau diploma de Licență și să mă înscriu și la Master. Am legat prietenii pe viața alături de niște oameni superbi…”.

Așadar, într-o Românie a anului 2017, toată lumea aleargă după succes. Mădălina a reușit să îl găsească, iar echipa Charm Studios, despre care ea spune „eu lucrez la cel mai bun studio de videochat din București”, a ajutat-o în îndeplinirea tuturor visurilor.

Dacă ești din București și vrei să îți îndeplinești și cele mai ascunse visuri, Charm Studios are un loc liber pentru tine! Angajează-te la Charm Studios și uită de grija banilor!

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii