anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 04.12.2022

Advertorial

Videochatul, încă un subiect tabu în România

GALERIE
Tandress-doiTandress-unu
  • Tandress-doi
  • Tandress-unu
- +

„Să gândești este dificil. De aceea, majoritatea oamenilor judecă”, așa cum spune Carl Jung, celebrul medic și psihiatru al anilor 2000. Mulți dintre noi ajungem să punem etichete unor oameni sau unor situații despre care nu știm aproape nimic.

Judecăm oamenii încă de la prima întâlnire, de la primul contact pe care îl avem cu aceștia și ne creăm o falsă impresie despre ei. În ceea ce privește subiectul videochat, multe dintre fete renunță la gândul de „a fi model de videochat” tocmai din teama de a nu fi judecate.
 

Suntem dominați de instincte și de frici. Ne este frică de eșec, frică de ce vor spune alții despre noi, frica de a nu fi judecați. În majoritatea cazurilor, fricile ne consuma toată energia și ne transpun într-o lume lipsită de strălucire. Chiar dacă activitatea de videochat a devenit legală în România de mulți ani încoace, opiniile au fost întotdeauna împărțite în două: cei care critică aspru acest domeniu și pe cele care o practică și cei care au înțeles faptul că a fi model de videochat este o meserie la fel ca toate celelalte.


Tu ce ai face diferit, dacă nu ai fi judecată?


Deși respingerea este cât se poate de umană, ne este foarte greu să o acceptăm. Ne este greu să acceptăm cine suntem, iar asta este cel mai grav lucru. Ce ai face mâine, dacă ai ști că nu te-ar judeca nimeni? Ai fi model de videochat? Dacă răspunsul este DA, atunci ar trebui să programezi un interviu chiar acum, să uiți de frici și să începi o nouă viață!

Videochatul în România este, încă, privit ca pe un subiect tabu. Cei mai mulți dintre cei care judecă această meserie nu au habar ce este sau ce face mai exact un model de videochat. Ei bine, pentru cei care nu știu atât de multe despre domeniu, o sa dezbatem câteva mituri:
„videochatul înseamnă prostituție”. Nimic mai fals. Videochatul în România funcționează în baza unor reglementări legale. Studiourile de videochat plătesc taxe și impozite, iar modelele de videochat de asemenea. În plus, prostituția presupune un contact fizic între două persoane. În cadrul videochatului, modelele doar vorbesc prin intermediul unei camere web cu admiratorii săi.


 
„La videochat trebuie să te dezbraci”. Complet fals. Există videochatul non-adult, videochatul glamour, pe care multe dintre studiourile de top din București l-au adoptat. Ce presupune acest lucru? Fetele nu trebuie să se dezbrace, ci doar să poarte conversații cu diverse persoane, în fața unei camere web.

„Câștigurile uriașe sunt doar niște iluzii”. În realitate, însă, câștigurile în videochat nu au limite. Chiar și un model începător ajunge să încaseze peste 1.000$. Sumele cresc progresiv, în funcție de implicarea modelului.
Cel mai bine plătit model din București câștigă 15.000$ pe lună!

Da, ați citit bine! Cel mai bine plătit model de videochat din București câștigă peste 10.000$ lunar. Este o tânără care recent și-a deschis propria afacere și care a lucrat mai bine de 3 ani la studio videochat Tandress. Acest studio face parte din grupul Charm (Charm Group), alături de alte studiouri celebre precum Charm Studios, Manequeen, Allure și Pritti.

Renunță la frici! Programează chiar acum un interviu la Tandress!

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.