Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Videochatul, încă un subiect tabu în România

GALERIE
Tandress-doiTandress-unu
  • Tandress-doi
  • Tandress-unu
- +

„Să gândești este dificil. De aceea, majoritatea oamenilor judecă”, așa cum spune Carl Jung, celebrul medic și psihiatru al anilor 2000. Mulți dintre noi ajungem să punem etichete unor oameni sau unor situații despre care nu știm aproape nimic.

Judecăm oamenii încă de la prima întâlnire, de la primul contact pe care îl avem cu aceștia și ne creăm o falsă impresie despre ei. În ceea ce privește subiectul videochat, multe dintre fete renunță la gândul de „a fi model de videochat” tocmai din teama de a nu fi judecate.
 

Suntem dominați de instincte și de frici. Ne este frică de eșec, frică de ce vor spune alții despre noi, frica de a nu fi judecați. În majoritatea cazurilor, fricile ne consuma toată energia și ne transpun într-o lume lipsită de strălucire. Chiar dacă activitatea de videochat a devenit legală în România de mulți ani încoace, opiniile au fost întotdeauna împărțite în două: cei care critică aspru acest domeniu și pe cele care o practică și cei care au înțeles faptul că a fi model de videochat este o meserie la fel ca toate celelalte.


Tu ce ai face diferit, dacă nu ai fi judecată?


Deși respingerea este cât se poate de umană, ne este foarte greu să o acceptăm. Ne este greu să acceptăm cine suntem, iar asta este cel mai grav lucru. Ce ai face mâine, dacă ai ști că nu te-ar judeca nimeni? Ai fi model de videochat? Dacă răspunsul este DA, atunci ar trebui să programezi un interviu chiar acum, să uiți de frici și să începi o nouă viață!

Videochatul în România este, încă, privit ca pe un subiect tabu. Cei mai mulți dintre cei care judecă această meserie nu au habar ce este sau ce face mai exact un model de videochat. Ei bine, pentru cei care nu știu atât de multe despre domeniu, o sa dezbatem câteva mituri:
„videochatul înseamnă prostituție”. Nimic mai fals. Videochatul în România funcționează în baza unor reglementări legale. Studiourile de videochat plătesc taxe și impozite, iar modelele de videochat de asemenea. În plus, prostituția presupune un contact fizic între două persoane. În cadrul videochatului, modelele doar vorbesc prin intermediul unei camere web cu admiratorii săi.


 
„La videochat trebuie să te dezbraci”. Complet fals. Există videochatul non-adult, videochatul glamour, pe care multe dintre studiourile de top din București l-au adoptat. Ce presupune acest lucru? Fetele nu trebuie să se dezbrace, ci doar să poarte conversații cu diverse persoane, în fața unei camere web.

„Câștigurile uriașe sunt doar niște iluzii”. În realitate, însă, câștigurile în videochat nu au limite. Chiar și un model începător ajunge să încaseze peste 1.000$. Sumele cresc progresiv, în funcție de implicarea modelului.
Cel mai bine plătit model din București câștigă 15.000$ pe lună!

Da, ați citit bine! Cel mai bine plătit model de videochat din București câștigă peste 10.000$ lunar. Este o tânără care recent și-a deschis propria afacere și care a lucrat mai bine de 3 ani la studio videochat Tandress. Acest studio face parte din grupul Charm (Charm Group), alături de alte studiouri celebre precum Charm Studios, Manequeen, Allure și Pritti.

Renunță la frici! Programează chiar acum un interviu la Tandress!

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri