VIDEO/FOTO Crimă urmată de sinucidere lângă Pașcani din cauza unei femei. UPDATE: El este criminalul care s-a sinucis

miercuri, 28 februarie 2024, 09:16
2 MIN
 VIDEO/FOTO Crimă urmată de sinucidere lângă Pașcani din cauza unei femei. UPDATE: El este criminalul care s-a sinucis

O dublă tragedie a avut loc noaptea trecută la Heleșteni/Ruginoasa.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 28 februarie a.c., Secția nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin, de 27 de ani, se află în curtea sa, din comuna Heleșteni.

Cei doi au trăit o perioadă împreună și, deși aveau un copil,  s-au despărțit. Ulterior, femeia a început o relație cu un alt bărbat., în vârstă de 37 de ani

Noaptea trecută, vechiul concubin a intrat cu forța în casa femeii. Ajungând în dormitor, vechiul concubin l-a înjunghiat în spate de patru ori pe ”rival”

Speriat, probabil, de cele întâmplate, tânărul de 27 de ani a merd în grădină unde s-a spânzurat de un nuc.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale.

UPDATE – Precizările procurorilor:

“La data de 28.02.2024, ora 03.40, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au fost sesizati cu privire la faptul că, la data de 28.02.2024, în jurul orei 02.25, numitul V V (37 ani),  a pătruns fără drept în imobilul din sat Heleşteni, com.Heleşteni, jud.Iaşi, aparţinând familiei D, în care locuia fosta sa concubină, unde a găsit-o pe victima B V M (27 ani), căreia i-a aplicat multiple lovituri cu un obiect tăietor-înţepător în zona toracelui anterior şi posterior, a membrelor superioare şi inferioare.

Victima B V M a reuşit să fugă din imobil în drumul public, iar, după ce a parcurs o distanţă de aproximativ 100 metri, s-a prăbuşit lângă un gard, loc în care a decedat.

Cu ocazia cercetării la faţa locului, în grădina din spatele casei familiei D, numitul V V a fost găsit spânzurat de crengile unui copac. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei asupra cadavrelor numiţilor B V Ma şi V V”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului.

UPDATE: El este barbatul care a comis crima iar apoi s-a sinucis. 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii