anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

Vin banii pentru consolidarea unui pavilion de la Spitalul de Infecţioase

GALERIE
Spitalul_de_Boli_Infectioase_Sf_Parascheva_Iasi
  • Spitalul_de_Boli_Infectioase_Sf_Parascheva_Iasi
- +

La Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi vor putea fi reluate în primăvara anului viitor lucrările pentru consolidarea Pavilionului Administrativ. Reprezentanţii unităţii medicale spun că există banii necesari pentru realizarea acestei lucrări: bugetul de stat va acoperi aproape 90% din costurile investiţiei. 

Mai exact, dintr-un total de 6.087.721,98 lei (valoare cu TVA), bugetul de stat va finanţa proiectul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi cu 5.397.532,20 lei (valoare cu TVA). Restul sumei, 690.189,78 lei vor veni de la Consiliul Judeţean Iaşi, autoritatea în subordinea căreia se află spitalul şi din fondurile proprii ale spitalului.

„Odată cu includerea acestor bani în bugetul spitalului putem demara procedurile de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor la obiectivul proiectului. Corpul de clădire aflat în apropierea triajului spitalului nu a mai putut fi folosit din 2019 când, toată activitatea personalului administrativ a fost mutată la parterul pavilionului 1. De atunci ne susţinem cauza în faţa autorităţilor judeţene, locale şi naţionale, iar rezultatele au fost pe măsura eforturilor depuse”, a precizat dr. Florin Roşu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase. Clădirea Pavilionului Administrativ are o vechime de peste 100 de ani. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.