anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Vino să iei cardul verde de la CMCI!

GALERIE
Campanie CMCI
 • Campanie CMCI
- +

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) și-a deschis porțile în martie 2016, ca centru municipal universal de colectare a deșeurilor din gospodării private, primul de acest fel din România. Situat pe Stradela Grădinari nr. 26 din Iași, CMCI a colectat și continuă să colecteze deșeuri de la mii de ieșeni, dornici să transforme Iașul într-un oraș responsabil și civilizat.

Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) este rezultatul unui parteneriat între Organizația ECOTIC, Primăria Iași si SALUBRIS SA. La CMCI populația poate preda ușor, fie cu mașina, fie pietonal, toate tipurile de deșeuri reciclabile ce se pot genera acasă.

Ce deșeuri se pot preda la Centrul din Stradela Grădinari nr.26?

Dacă în gospodăria dumneavoastră generați plastic, hârtie, sticlă, haine vechi, mobilier vechi sau nefuncțional, electrice stricate puteți alege să predați aceste deșeuri, în mod responsabil, la CMCI. Centrul este o soluție modernă, bine gândită, realizată cu know-how european, menita să dea o direcție civilizată și prietenoasă cu mediul deșeurilor reciclabile care, altfel, ar ajunge la groapa de gunoi.

Pe 5 aprilie 2018, s-a dat startul unei noi campanii de încurajare a ieșenilor să predea corect deșeurile spre reciclare, prin lansarea unui program de fidelizare și a unei tombole cu premii atractive.

Cardul de fidelitate CMCI, un „green-pass” spre un oraș mai responsabil

Pentru a impulsiona și mai mult ieșenii să colecteze selectiv și să participe la procesul reciclării, Centrul a lansat un program de fidelizare menit să crească frecvența vizitelor ieșenilor în locație. Astfel, Centrul Municipal de Colectare Iași oferă vizitatorilor un card de fidelitate, ce este nominal și va fi oferit celor care aduc deșeuri în Stradela Grădinari nr. 26. La fiecare patru vizite, ieșenii vor primi cadou o umbrelă, iar primii 100 de participanți în campanie vor fi înscriși într-o tombolă cu premii atractive: 10 carnete de tichete în valoare de 200 lei.

Pentru mai multe detalii, www.cmciasi.ro și www.ecotic.ro.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cioloş a văzut prea mult la filme

Cosmin PAȘCA

Cioloş a văzut prea mult la filme

Sunt cel mult trei scenarii posibile. 1. REPER devine o unealtă a USL, asumată ca atare printr-o politică transparentă de alianţe, prin care se dizolvă treptat relevanţa USR. Adică ne întoarcem la un fel de FSN, adică, ani pierduţi. 2. După alegerile din 2024, dacă nu accede în Parlament, REPER devine un forum de dezbateri şi se pierde în anonimat. Adică un fel de GDS, adică, ani pierduţi. 3. După alegerile din 2024, dacă intră în Parlament, REPER devine în mod natural un aliat al USR, se propune chiar de o fuziune. Adică un fel de PLUS, adică, ani pierduţi.

opinii

Expatriaţii

Codrin Liviu CUȚITARU

Expatriaţii

Hemon este un prozator de mare forţă care, pe lângă indiscutabilul talent literar, deţine şi un bagaj cultural, psiho-emoţional mai corect spus, excepţional. Privit în sine, acesta se dovedeşte capabil, de unul singur, mai ales în condiţiile vieţii autorului într-o civilizaţie străină, să deschidă calea către capodoperă.

Despre contagiunea financiară

Alin ANDRIEȘ

Despre contagiunea financiară

După criza financiară globală, înţelegerea fenomenului de contagiune la nivelul instituţiilor financiare a devenit o prioritate pentru factorii de decizie în vederea creşterii stabilităţii financiare, cu scopul de a reduce efectele crizelor financiare viitoare sau chiar de a le preveni. 

„Războiul sfânt” al rasei

Florin CÎNTIC

„Războiul sfânt” al rasei

Astăzi, 29 iunie, la ora 14.30, la Ateneul Naţional din Tătăraşi, Marius Turda, istoric şi universitar de clasă internaţională, profesor la Universitatea Oxford Brooks, lansează ediţia românească a unei cărţi esenţiale pentru înţelegerea ideilor şi politicilor consacrate rasei şi eugenismului în Ungaria secolulului XX. Evenimentul cuprinde şi vernisajul unei expoziţii itinerante, care va rămâne o lună pe simezele Ateneului, şi care merită şi ea a fi urmărită.

pulspulspuls

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

În loc de utrenie: Metropolia lui Flutur şi fluturii din stomacurile de la Iaşi

Deşi am văzut că mai toată lumea în sutane din târg cam mimează nepăsarea vizavi de declaraţiile şefului Cejeului bucovinean Flutur referitoare la crearea unei mitropolii a Bucovinei, adicătelea cum ar veni la Iaşi să rămânem doar cu cea a Moldovei, în realitate auzim pe căi neoficiale că agitaţia este maximă, iar acele declaraţii chiar au creat îngrijorare la Palatul Metropolitan din Iaşi. 

Caricatura zilei

Ro-Alert te sperie de-acu și în străinătate

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.