anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Vino să înveţi la FEG!

GALERIE
FEG
 • FEG
- +

Şcoala Postliceală FEG Iași a fost înființată în anul 1998 şi acreditată de către Ministerul Educaţiei Cercetării şi Tineretului pentru toate profilele din oferta educaţională: sănătate şi asistenţă pedagogică, informatică, servicii, economic, estetica şi igiena corpului omenesc.

 

Şcoala se adresează absolvenților de liceu, cu sau fără diploma de bacalaureat, indiferent de vârstă.
Cu o experiență de 20 de ani în învățământul tehnic, Şcoala Postliceala FEG Iași derulează un program educațional care creează specialişti capabili să răspundă mobilității continue de pe piața muncii din România şi să se integreze uşor în structurile profesionale din celelalte ţări UE.

Şcoala Postliceală FEG Iași a avut o evoluție dinamică, ascendentă, atât în ceea ce priveşte profilele şi specializările, cât şi în ceea ce priveşte efectivele şcolare.

Oferta educaţională a Şcolii Postliceale FEG Iași

“Şcoala Postliceală FEG reprezintă o opţiune bine gândită, având în vedere faptul că este şcoala postliceală privată cu cea mai mare audienţă datorită ofertei de şcolarizare diversificate sub aspectul calificărilor oferite (18 specializări), unele unice în Moldova, a colectivului profesoral de specialişti cu o îndelungată experienţă didactică, a locaţiilor situate central şi a dotărilor de care dispune.

Oferim cursanţilor noștri, încă de la înscriere, locuri cu şi fără taxă, burse, stagii de practică în străinătate, cursuri de perfecţionare gratuite şi şansa de a-şi construi viitorul aşa cum vor ei.”
 

 

Avantajele Şcolii Postliceale FEG Iași faţă de alte şcoli

•    Suntem singura şcoală postliceală acreditată pe profilele la care se fac înscrieri;
•    Organizam concurs de admitere pentru locuri cu taxa şi fără taxa;
•    Nu se percep taxe suplimentare pentru examenele din sesiunile de evaluare  sau pentru practica şcolară;
•    Taxele de școlarizare sunt fixe şi achitabile în rate;
•    Fiind şcoală postliceală acreditată de Ministerul Educației, cursanţii noştri susţin examenul de absolvire organizat de  Ministerul Educației în cadrul FEG;
•    Cursanții noștri au posibilitatea obţinerii unor certificate de perfecţionare eliberate  de M.M.S.S. în domeniul limbilor străine şi permise ECDL în domeniul utilizării calculatoarelor;
•    Acordăm burse de studiu, burse de merit şi burse sociale;
•    Asigurăm locuri de practică, posibilitatea efectuării practicii școlare în instituții din tarile UE, prin stagii Erasmus +;
•    Asiguram locuri de munca in Anglia si Germania, în  parteneriat internațional,  pentru absolvenții specializării Asistent medical generalist
•    Derulam stagii de practica si de voluntariat in parteneriat cu ARCADIA - Spitale şi Centre medicale, Salon „Donna Carina”, DB Schenker, spitale şi farmacii, agenți economici şi instituții de profil din jud. Iași.
•    Asiguram cazare în Cămin Studis, la tarife preferențiale pentru cursanții noștri.

Ca element de specificitate, Școala Postliceală FEG a derulat în ultimii 15 ani un număr de 43 de proiecte de cooperare europeana, sub egida Programului de Învățare pe Tot Parcursul Vieții şi Erasmus +, la care au participat peste 500 de cursanți şi cadre didactice. Proiectele s-au născut din dorința de a oferi cursanților  şi profesorilor posibilitatea de a-şi dezvolta competentele personale şi profesionale, de a face schimb de experiență şi a reflecta la propriile practice.
In anul școlar 2017-2018, FEG va implementa proiectul de mobilități „Mai multe mobilități - mai multe competente”, în cadrul căruia un număr de 50 de cursanți şi 12 cadre didactice vor efectua stagii de practică în Danemarca şi Spania.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul scolii , la adresa http://www.feg.ro/ro/scoala_postliceala_feg_iasi/ 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

300 km autostradă pe an, 15 spitale, 4,6 milioane salarii peste medie

Dan CONSTANTIN

300 km autostradă pe an, 15 spitale, 4,6 milioane salarii peste medie

Iată ce s-ar putea face cu o mai bună colectare a TVA! Rezolvarea acestei probleme ar crea o sursă importantă de venit la buget, şi nu ar mai fi nevoie de creşterea impozitului pe venituri.

opinii

Biberonul

Nichita DANILOV

Biberonul

Mult timp am fost obsedat de casa copilăriei mele. Ea îmi revenea deschizându-şi larg uşile până şi în vis. Dacă se întâmpla însă să-i trec pragul, mă simţea străin. Nici un lucru pe care-l cunoşteam nu se mai afla la locul său, căci spaţiul intim din interiorul casei se transforma într-un adevărat labirint, prin care înaintam încercând să-mi reconstitui anumite scene petrecute în copilărie.

Despre câteva lucruri interesante din Anuarul Statistic al Judeţului Iaşi ediţia 2021 (II)

Ciprian IFTIMOAEI

Despre câteva lucruri interesante din Anuarul Statistic al Judeţului Iaşi ediţia 2021 (II)

În vreme ce, în Ucraina, obiective civile şi militare sunt făcute una cu pământul de invadatorii ruşi, în România zonelor metropolitane (polii de creştere economică) se lansează proiecte imobiliare pe bandă rulantă. 

Mamaia şi „tataia”: O snoavă de prin tren

Michael ASTNER

Mamaia şi „tataia”: O snoavă de prin tren

De la Vinţu de Jos până la Cluj am fost ba trei, ba patru persoane în compartiment. De la Cluj am rămas doar cu o „băbuţă” (aşa i-am zis eu în mintea mea, femeia, bine păstrată şi sprintenă, să tot fi avut cel mult 75 de ani) urcată (am înţeles dintr-o convorbire telefonică de-a ei) de la Deva (şi care mergea şi ea până la capăt, până la Iaşi, adică). 

pulspulspuls

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

PULS

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

Auzim prin zona băieţilor de la cumătrie că e mare agitaţie în zona acestora, cu tot sprijinul indirect de care beneficiază ei dinspre palatul cel roznovan, pe motiv că sunt prea şuntaţi de concurenţa pe bune care vine dinafara Iaşului cu bani tot mai mulţi de investit în cartiere întregi de blocuri.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.