Vino să înveţi la FEG!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 15.05.2021

Advertorial

Vino să înveţi la FEG!

GALERIE
FEG
  • FEG
- +

Şcoala Postliceală FEG Iași a fost înființată în anul 1998 şi acreditată de către Ministerul Educaţiei Cercetării şi Tineretului pentru toate profilele din oferta educaţională: sănătate şi asistenţă pedagogică, informatică, servicii, economic, estetica şi igiena corpului omenesc.

 

Şcoala se adresează absolvenților de liceu, cu sau fără diploma de bacalaureat, indiferent de vârstă.
Cu o experiență de 20 de ani în învățământul tehnic, Şcoala Postliceala FEG Iași derulează un program educațional care creează specialişti capabili să răspundă mobilității continue de pe piața muncii din România şi să se integreze uşor în structurile profesionale din celelalte ţări UE.

Şcoala Postliceală FEG Iași a avut o evoluție dinamică, ascendentă, atât în ceea ce priveşte profilele şi specializările, cât şi în ceea ce priveşte efectivele şcolare.

Oferta educaţională a Şcolii Postliceale FEG Iași

“Şcoala Postliceală FEG reprezintă o opţiune bine gândită, având în vedere faptul că este şcoala postliceală privată cu cea mai mare audienţă datorită ofertei de şcolarizare diversificate sub aspectul calificărilor oferite (18 specializări), unele unice în Moldova, a colectivului profesoral de specialişti cu o îndelungată experienţă didactică, a locaţiilor situate central şi a dotărilor de care dispune.

Oferim cursanţilor noștri, încă de la înscriere, locuri cu şi fără taxă, burse, stagii de practică în străinătate, cursuri de perfecţionare gratuite şi şansa de a-şi construi viitorul aşa cum vor ei.”
 

 

Avantajele Şcolii Postliceale FEG Iași faţă de alte şcoli

•    Suntem singura şcoală postliceală acreditată pe profilele la care se fac înscrieri;
•    Organizam concurs de admitere pentru locuri cu taxa şi fără taxa;
•    Nu se percep taxe suplimentare pentru examenele din sesiunile de evaluare  sau pentru practica şcolară;
•    Taxele de școlarizare sunt fixe şi achitabile în rate;
•    Fiind şcoală postliceală acreditată de Ministerul Educației, cursanţii noştri susţin examenul de absolvire organizat de  Ministerul Educației în cadrul FEG;
•    Cursanții noștri au posibilitatea obţinerii unor certificate de perfecţionare eliberate  de M.M.S.S. în domeniul limbilor străine şi permise ECDL în domeniul utilizării calculatoarelor;
•    Acordăm burse de studiu, burse de merit şi burse sociale;
•    Asigurăm locuri de practică, posibilitatea efectuării practicii școlare în instituții din tarile UE, prin stagii Erasmus +;
•    Asiguram locuri de munca in Anglia si Germania, în  parteneriat internațional,  pentru absolvenții specializării Asistent medical generalist
•    Derulam stagii de practica si de voluntariat in parteneriat cu ARCADIA - Spitale şi Centre medicale, Salon „Donna Carina”, DB Schenker, spitale şi farmacii, agenți economici şi instituții de profil din jud. Iași.
•    Asiguram cazare în Cămin Studis, la tarife preferențiale pentru cursanții noștri.

Ca element de specificitate, Școala Postliceală FEG a derulat în ultimii 15 ani un număr de 43 de proiecte de cooperare europeana, sub egida Programului de Învățare pe Tot Parcursul Vieții şi Erasmus +, la care au participat peste 500 de cursanți şi cadre didactice. Proiectele s-au născut din dorința de a oferi cursanților  şi profesorilor posibilitatea de a-şi dezvolta competentele personale şi profesionale, de a face schimb de experiență şi a reflecta la propriile practice.
In anul școlar 2017-2018, FEG va implementa proiectul de mobilități „Mai multe mobilități - mai multe competente”, în cadrul căruia un număr de 50 de cursanți şi 12 cadre didactice vor efectua stagii de practică în Danemarca şi Spania.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul scolii , la adresa http://www.feg.ro/ro/scoala_postliceala_feg_iasi/ 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.