Vinovaţii de la Timişoara
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 16.01.2021

Vinovaţii de la Timişoara

GALERIE
timis-boto
  • timis-boto
- +

 

Conducerea clubului de pe Bega i-a sancţionat pe cei vinovaţi de necazurile care au întârziat partida cu FC Botoşani

 
Trei angajaţi ai ACS Poli Timişoara au fost sancţionaţi pecuniar de conducerea clubului în urma problemelor cu carnetele de joc ale fotbaliştilor Alexandru Curtean şi Andrei Artean, care au dus la întârzierea startului partidei cu FC Botoşani din etapa a III-a a Ligii I. "Consiliul Director al clubului nostru a analizat, în şedinţa de astăzi, situaţia creată la partida ACS Poli Timişoara – FC Botoşani, desfăşurată la 27 iulie, când n-au putut evolua fotbaliştii Alexandru Curtean şi Andrei Artean. în cadrul şedinţei, s-a luat decizia de a se sancţiona pecuniar cele trei persoane responsabile din cadrul clubului nostru. Culpa comună cluburi-LPF a făcut ca startul jocului să fie întârziat cu 27 de minute, spre disconfortul spectatorilor, telespectatorilor, jucătorilor şi oficialilor, fapt pentru care ne cerem scuze. Pentru că pretindem că suntem un club profesionist, este normal să sancţionăm şi persoanele responsabile din cadrul clubului, chiar dacă vina acestora a fost parţială", se menţionează într-un comunicat de presă al grupării bănăţene postat pe site-ul oficial.
Trei jucători, Alexandru Curtean şi Andrei Artean, de la ACS Poli Timişoara, respectiv Radoslav Dimitrov, de la FC Botoşani, legitimaţi conform regulamentelor Ligii Profesioniste de Fotbal, au avut unele inadvertenţe în licenţele de joc. Deşi cele două cluburi au căzut de acord ca ei să evolueze în acest meci, fiind vorba doar de o eroare materială, brigada de arbitri a luat decizia de a nu le acorda acest drept, având această autoritate conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice. Indiferent de decizie, jocul nu putea să fie câştigat la masa verde de nicio echipă, aşa cum jocurile anterioare ale formaţiilor ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani rămân omologate cu scorurile din teren. Cei trei jucători au contracte în regulă şi vor putea evolua în meciurile următoare. Formaţia ACS Poli Timişoara a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a treia.
 
 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.