anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Visma Software, compania scandinavă de IT, îşi deschide un centru şi la Iaşi

GALERIE
Visma Software
 • Visma Software
- +

“Vrem să continuăm să investim în comunităţile locale, iar Iaşul este unul dintre hub-urile tehnologice cu cea mai rapidă creştere din Europa”, arată directorul companiei.

Visma Software, companie care dezvoltă produse IT, este prezentă şi în Iaşi. Originară din Scandinavia, compania activează de 15 ani în ţară, având două centre de cercetare şi dezvoltare în Sibiu, respectiv Timişoara. Oferă produse de software pentru sectorul privat, public şi educaţie, care simplifică şi automatizează procesele într-o gamă largă de domenii de activitate, inclusiv contabilitate, management financiar, achiziţii, resurse umane şi salarizare. Odată cu deschiderea locaţiei din Iaşi, compania îşi propune să creeze cel puţin 20 de locuri noi de muncă pe parcursul acestui an, urmând ca sediul de pe piaţa locală să devină, în timp, la fel de puternic precum celelalte două din ţară, care însumează 600 de angajaţi (290 în Timişoara şi 310 în Sibiu). Fab Lab 2 va fi noul spaţiu de lucru pentru Visma din Iaşi.

„În ciuda pandemiei, am avut un an grozav în 2020, iar dacă ar fi să rezum, obiectivul nostru cheie pentru acest an şi pentru cel viitor este legat de creşterea afacerii. România continuă să fie unul dintre pilonii de creştere cheie ai organizaţiei noastre de centru de competenţă. De ce Iaşi? Vrem să continuăm să investim în comunităţile locale, iar Iaşul este unul dintre hub-urile tehnologice cu cea mai rapidă creştere din Europa, potrivit comparaţiilor anuale. Unul dintre aspectele cheie pe care intenţionăm să le aducem pe piaţa locală este o combinaţie între o cultură unică a companiei nordice, fiind parte a unei echipe internaţionale într-un model de livrare hibrid nonconformist”, declară Daniel Reisenauer, director general Visma Software România.

La nivel european, compania Visma activează de peste 20 de ani pe piaţa produselor software pentru automatizare şi gestionare. Compania produce sisteme integrate ERP (Enterprise Resource Planning) - sisteme ce mediază, în timp real, afaceri din întreaga lume, procese complementare POS (Point of Service), CRM (Customer Relationship Management), produse bancare şi produse pentru automatizarea plăţilor online. „Sunt mândru că echipa Extind a contribuit la consultanţa necesară fundamentării deciziei managementului Visma şi va sprijini implicarea lor în comunitatea tehnologică regională, inclusiv via Fab Lab Iaşi şi Şcoala Informală de IT Iaşi, precum şi găsirea din 2022 a unei locaţii de birouri moderne de pe harta PIN Maps", ne-a spus Dan Zaharia, senior consultant în cadrul companiei din imobiliare Extind. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un vis de vară după Bacalaureat

Ioan Alexandru TOFAN

Un vis de vară după Bacalaureat

Nimeni nu s-a gândit, probabil, că elevul nu se stresează decât atunci când se întâlneşte cu absurdul unui sistem de învăţământ centrat pe el şi nu când i se cere să fie creativ, să gândească şi să ia în piept marile probleme ale culturii.

opinii

O lume a celorlalţi

Codrin Liviu CUȚITARU

O lume a celorlalţi

Personajele lui Ondaatje stau, prin urmare, sub semnul „dublei critici”, adică, în limbajul postcolonial, sub semnul „dublei identităţi”. De aici rezultă tipologii maleabile, dar şi, paradoxal, neconcesive.

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

George ŢURCĂNAŞU

Cinşpe regiuni de inspiraţie sovietică… (III)

În orice societate, sistemul administrativ este conceput în scopul eficientizării gestiunii resurselor umane şi naturale ale unui teritoriu. E necesar ca acest sistem să fie flexibil şi să articuleze într-o manieră echilibrată şi funcţională necesităţile fiecărui nivel de organizare (local, judeţean, regional etc.), conform principiului subsidiarităţii.

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

Bogdan ILIESCU

Conu’ Leonida faţă cu o lume a ielelor

„My advice to other disabled people would be, concentrate on things your disability doesn't prevent you doing well, and don't regret the things it interferes with. Don't be disabled in spirit as well as physically.” (Sfatul meu pentru alte persoane cu dizabilităţi ar fi să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care dizabilitatea dvs. nu vă împiedică să le faceţi bine şi să nu regretaţi lucrurile cu care interferează. Nu fiţi dezabilitaţi spiritual, aşa cum sunteti fizic.) Stephen Hawking

pulspulspuls

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Întâlnire secretă a aurarului Georgică cu baza de la Iaşi, în toiul nopţii: se caută oameni noi

Rămaşi orfani la capitolul vizibilitate după ce mamaia Omida Şoşo a fost dată afară din partid şi, implicit, şi din filiala de Iaşi, în care a fost aleasă senatoare, cică ieşenii din acest partid au o mare problemă în ultima vreme: nu prea există în spaţiul public. 

Caricatura zilei

Rusia și-a amintit de Alaska

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.