Visma Software, compania scandinavă de IT, îşi deschide un centru şi la Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Visma Software, compania scandinavă de IT, îşi deschide un centru şi la Iaşi

GALERIE
Visma Software
  • Visma Software
- +

“Vrem să continuăm să investim în comunităţile locale, iar Iaşul este unul dintre hub-urile tehnologice cu cea mai rapidă creştere din Europa”, arată directorul companiei.

Visma Software, companie care dezvoltă produse IT, este prezentă şi în Iaşi. Originară din Scandinavia, compania activează de 15 ani în ţară, având două centre de cercetare şi dezvoltare în Sibiu, respectiv Timişoara. Oferă produse de software pentru sectorul privat, public şi educaţie, care simplifică şi automatizează procesele într-o gamă largă de domenii de activitate, inclusiv contabilitate, management financiar, achiziţii, resurse umane şi salarizare. Odată cu deschiderea locaţiei din Iaşi, compania îşi propune să creeze cel puţin 20 de locuri noi de muncă pe parcursul acestui an, urmând ca sediul de pe piaţa locală să devină, în timp, la fel de puternic precum celelalte două din ţară, care însumează 600 de angajaţi (290 în Timişoara şi 310 în Sibiu). Fab Lab 2 va fi noul spaţiu de lucru pentru Visma din Iaşi.

„În ciuda pandemiei, am avut un an grozav în 2020, iar dacă ar fi să rezum, obiectivul nostru cheie pentru acest an şi pentru cel viitor este legat de creşterea afacerii. România continuă să fie unul dintre pilonii de creştere cheie ai organizaţiei noastre de centru de competenţă. De ce Iaşi? Vrem să continuăm să investim în comunităţile locale, iar Iaşul este unul dintre hub-urile tehnologice cu cea mai rapidă creştere din Europa, potrivit comparaţiilor anuale. Unul dintre aspectele cheie pe care intenţionăm să le aducem pe piaţa locală este o combinaţie între o cultură unică a companiei nordice, fiind parte a unei echipe internaţionale într-un model de livrare hibrid nonconformist”, declară Daniel Reisenauer, director general Visma Software România.

La nivel european, compania Visma activează de peste 20 de ani pe piaţa produselor software pentru automatizare şi gestionare. Compania produce sisteme integrate ERP (Enterprise Resource Planning) - sisteme ce mediază, în timp real, afaceri din întreaga lume, procese complementare POS (Point of Service), CRM (Customer Relationship Management), produse bancare şi produse pentru automatizarea plăţilor online. „Sunt mândru că echipa Extind a contribuit la consultanţa necesară fundamentării deciziei managementului Visma şi va sprijini implicarea lor în comunitatea tehnologică regională, inclusiv via Fab Lab Iaşi şi Şcoala Informală de IT Iaşi, precum şi găsirea din 2022 a unei locaţii de birouri moderne de pe harta PIN Maps", ne-a spus Dan Zaharia, senior consultant în cadrul companiei din imobiliare Extind. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.