Vitesco participă la Târgul de Cariere și în toamna anului 2020 (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 14.05.2021

Comunicat de presă (P)

Vitesco participă la Târgul de Cariere și în toamna anului 2020 (P)

GALERIE
IasiAlina Bratu_VTR_resizeVTDayOneIas-7226
 • Iasi
 • Alina Bratu_VTR_resize
 • VTDayOneIas-7226
- +

Târgul de Cariere Iași oferă sprijin și în această toamnă celor aflați în căutarea unui loc de muncă sau dezvoltarea aptitudinilor profesionale printr-un eveniment derulat exclusiv online alături de companiile ieșene și publicul său consecvent. Astfel, în perioada 16-17 octombrie, Iașul este așteptat la Târgul de Cariere Online, o experiență virtuală complexă, începutul unui nou sezon cu variante. Cei interesați de un loc de muncă într-o companie dinamică și inovatoare, îl pot găsi la Vitesco Technologies.

Vitesco Technologies, o divizie a Continental AG, este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație, pentru o mobilitate durabilă și recrutează peste 40.000 de angajați în aproximativ 50 de locații din întreaga lume.

Cum a crescut Vitesco Technologies într-un an de la realinierea organizațională și care sunt valorile companiei, aflăm chiar de la Alina Bratu, Country Communications Manager: ”La nivel global suntem bine reprezentați din punct de vedere al proceselor de dezvoltare și de producție. Cuvântul cheie care descrie cel mai bine atât ultimele luni, cât și momentul actual este: comunicare. Există o direcție strategică cu privire la electrificare și de aceea dezvoltarea competențelor și a expertizei sunt factorii cheie în vederea susținerii acestei strategii. Până la finalul anului 2020 vom trece de 550 de angajați în locația Iași.”

Toamna aceasta la Târgul de Cariere Iași, Vitesco Technologies, o companie activă în zona de inginerie, caută pasionații de tehnologie și industria auto,  persoane pasionate de ceea ce fac, cu spirit de echipă dar și de pionier, care să schimbe cursul istoriei automobilului electric.  

Principalele poziții disponibile sunt în arii precum inginerie software, hardware, mecanică, testare, analiști financiari și achiziții.  Există și un program de învățare virtual în desfășurare, numit ViTAL (Vitesco Technologies Automotive Laboratory), acesta este dedicat studenților de la facultățile cu profil tehnic. În cadrul acestui program studenții își pot pune bazele unor proiecte de software, hardware și modelare.

”Echipa noastră de CyberSecurity este în Iași și activitățile sale au un impact semnificativ asupra securității produselor noastre la nivel mondial. CyberSecurity este unul dintre domeniile inovatoare din industria auto, reprezentând ultima linie de apărare în fața hackerilor care doresc să preia controlul asupra vehiculului. ” - adaugă Alina Bratu, Country Communications Manager, Vitesco Technologies.

În timpul evenimentului Târgul de Cariere Iași, reprezentanții Vitesco Technologies vor susține webinarul Impactul securității cibernetice în industria automotive, prezentat de Răzvan Coban, așteptând în același timp persoanele pasionați de tehnologie la standul interactiv cu diverse oportunități de carieră și răspunsuri la întrebări.

Pozițiile de internship se oferă studenților cu studii superioare în curs de finalizare, iar pozițiile în electronică, software, hardware și IT care necesită experiență, sunt dedicate numai persoanelor cu studii superioare finalizate.

Vitesco Technologies oferă angajaților inclusiv beneficiul de a lucra în siguranță de acasă punând la dispoziția lor toate echipamentele de lucru necesare desfășurării activităților. Excepțiile fac cei care se ocupă de teste și se prezintă la birou după un program, care le asigură siguranța.

Dacă îți dorești un loc de muncă în echipa Vitesco Technologies, înscrie-te chiar acum pe website-ul nostru www.targuldecariere.ro, pregătește-ți CV-ul și aplică pentru posturile disponibile de pe Târgul de Cariere Online.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Este nevoie de consultanţă din partea fostei soţii a lui Relu Fenechiu

Toni HRIŢAC

Este nevoie de consultanţă din partea fostei soţii a lui Relu Fenechiu

Când interesul privat este mare, iar responsabilitate aproape inexistentă, expertiza liberalilor urcă la cote ameţitoare. Când urgenţa publică cere însă sacrificiu, iniţiativa lor dispare. Reglementările devin sfinte. Lipsa de iniţiativă a autorităţilor în vremuri cu totul excepţionale ar intra mai degrabă la zădărnicirea combaterii bolilor decât nepurtarea măştilor.

Filmuletul zilei

opinii

„Viaţa mea e un roman”

Alexandru CĂLINESCU

„Viaţa mea e un roman”

Am expus aici o părere strict personală. Şi ca să nu existe nici o ambiguitate: nu ţin jurnal, nu-mi voi scrie memoriile, dar citesc cu plăcere şi cu interes - atunci când merită - jurnale şi memorii.

Lenin şi Ştefan cel Mare

Radu POPESCU

Lenin şi Ştefan cel Mare

Socialiştii şi medalia de AUR.

Complexul Cultural Ieşean

George PLEȘU

Complexul Cultural Ieşean

În timpul unei dezbaterii pe care am organizat-o anul trecut, intitulată „Cultura şi oraşul”, l-am întrebat pe Ştefan Teişanu, directorului Centrului Cultural Clujean, despre oportunitatea înfiinţării unei astfel de instituţii la Iaşi. Răspunsul primit a deranjat orgoliile unei părţi din publicul prezent, dar a atins un subiect sensibil, pe care rar avem curajul să-l abordăm pe plan local. Astfel, în glumă, a sugerat ca instituţia similară din Iaşi să fie numită „Complexul Cultural Ieşean”, cu referire la modul în care fosta capitală culturală a României se raportează la statutul demult pierdut.

pulspulspuls

Mr Ciorăpel de la Iaşi

Mr Ciorăpel de la Iaşi

Iacătă, dragilor, că nu degeaba îl remarcam aicea la rubricuţă în Postul Mare pe junele conţilier USR de 26 de ani în comiţia Cozetei, la ieşirea de la negocierile cu Chirica, pe viitorul acuzat de trădare Mr. Ciorăpel! 

Caricatura zilei

Fără amendă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.