Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Vodafone a deschis cel mai mare magazin din Iaşi (FOTO)

Acesta va funcţiona la parterul hotelului Unirea, iar suprafaţa este de 100 de metri pătraţi.

GALERIE
magazin-vodafone-0008magazin-vodafone-0011magazin-vodafone-0013magazin-vodafone-0016magazin-vodafone-0030
  • magazin-vodafone-0008
  • magazin-vodafone-0011
  • magazin-vodafone-0013
  • magazin-vodafone-0016
  • magazin-vodafone-0030
- +

Vodafone atacă puternic Moldova, “fieful” unuia dintre rivalii de pe piaţă telecomunicaţiilor. În prezenta lui Ravinder Takkar (foto), directorul executiv Vodafone România, compania a deschis ieri la Iaşi, în Piaţa Unirii, cel mai mare şi modern magazin propriu, cu o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Acesta este situat la parterul Hotelului Unirea, unde până nu demult funcţiona o cafenea.

 Investiţia în noul magazin din Iaşi face parte din proiectul Spring, care constă într-o suplimentare a bugetului cu 55 de milioane de euro în reţeaua şi în magazinele Vodafone, ce se derulează pe parcursul anilor 2014 şi 2015. “Este o mare onoare să fim la Iaşi şi ne bucurăm că inaugurarea magazinului are loc astăzi, de ziua lui Mihai Eminescu”, a spus celor prezenţi Takkar. La eveniment a participat, între altele, şi Lucian Grecu, patronul hotelului Unirea. Noul magazin este aliniat la noul concept global de design Vodafone, iar personalul angajat este pregătit să ofere consultanţă detaliată pentru toate produsele şi serviciile din portofoliul companiei, au subliniat oficialii societăţii. “Noul nostru magazin din Iaşi plasează utilizatorii în centrul atenţiei şi le oferă acces la cele mai noi şi performante terminale, conectate in permanenta la Supernet™, la viteze 4G de top. Magazinul este situat într-o zonă populară, potrivită atât pentru utilizatorii locali, cât şi pentru cei care se află în tranzit, şi suntem pregătiţi să oferim servicii de top atât clienţilor serviciilor de business, cât şi tinerilor pasionaţi de cele mai recente tehnologii”, a declarat Mihai Galis, Director, Vodafone Stores, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Patru consultanţi sunt pregătiţi să răspundă la orice întrebări despre produsele şi serviciile Vodafone - unul dintre ei fiind specializat în serviciile de date, un consultant este disponibil pentru clienţii serviciilor de business iar un angajat întâmpină toate persoanele care intră în magazin. Toţi clienţii companiei care vor semna ori vor opta pentru prelungirea unui abonament în noul magazin Vodafone vor beneficia de o ofertă specială Sales Days, disponibilă timp de două săptămâni, care include discounturi speciale din preţul anumitor terminale, suplimentare faţă de ofertele de servicii şi terminale dedicate judeţului Iaşi. “Toate tabletele şi smartphone-urile din Iaşi sunt puse în valoare de Supernet™, o inovaţie în ultilizarea Internetului mobil, ce asigură viteze ridicate de transfer, stabilitate sporită şi protecţie completă, pentru o experienţă superioară de utilizare”, au mai indicat reprezentanţii Vodafone. Noua poziţionare a magazinului aduce şi un beneficiu important şi ieşenilor care nu le sunt clienţi, Vodafone oferind în mod gratuit internet wi-fi în zona Piaţa Unirii printr-un acces point instalat recent.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri