anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

ADVERTORIAL

Vom fi primul județ din Moldova cu apă potabilă în toate comunele

GALERIE
2705 CARTOLINA 5
 • 2705 CARTOLINA 5
- +

Vom face din Iași primul județ din Moldova în care toți locuitorii vor beneficia de servicii de alimentare cu apă potabilă, dar și de canalizare, la standarde europene.  

În următorii ani, ApaVital, societate aflată în directa subordine a Consiliului Județean, va opera la nivel regional, inclusiv în Republica Moldova. Va fi cea mai importantă societate de profil pe o rază de 200 kilometri.

 
Ce am făcut:
 
Am atras 130 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile. Banii au fost folosiți pentru extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și canalizare în aglomerările Iași, Hârlău, Târgu Frumos, Podu Iloaiei și Zona Metropolitană
Am extins, modernizat și reabilitat sute de kilometri de rețele de apă și canalizare în 60 de localități din județ, atât din surse proprii cât și din finanțări externe
Am asigurat un standard de înaltă calitate a apei potabile furnizată tuturor clienților
 
Ce vom face:
 
Până în 2020 vom atrage încă 200 de milioane de euro, fonduri europene nerambursabile. Banii vor fi alocați lucrărilor de extindere a rețelelor și de modernizare a celor existente. 
Vom extinde sistemul de canalizare în zona limitrofă Iașului, în comunele ce compun Zona Metropolitană. Grija pentru mediul înconjurător este una dintre prioritățile noastre. 
Vom transforma ApaVital într-un operator de talie regională. Societatea va administra sisteme de alimentare cu apă și canalizare în localități din Moldova de pe ambele maluri ale Prutului
 
Pe 5 iunie, votăm echipa PSD pentru Consiliul Județean Iași
 
Publicat la Comanda Partidului Social Democrat - Organizatia Judeteana Iasi, CUI AEP 21160002
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Tractorul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.