anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 15.07.2020

Advertorial

Vrei să ai un loc de muncă asigurat înainte de a termina școala? (P)

GALERIE
Advertorialvizual
  • Advertorialvizual
- +

Delphi Technologies Iași îți garantează un loc de muncă după absolvirea programului de învățământ dual, specializarea electrician exploatare joasă tensiune,la Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida”.
 

Cea mai mare companie din județul Iași, Delphi Technologies, îți propune să te înscrii la clasa de învățământ profesional dual, realizată în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida din Iași.Acest tip de învățământ este susținut de către firmele din mediul privat, care se implică activ în pregătirea viitorilor meseriași; iar la final se oferă să îi angajeze.

Delphi Technologies susține educația și dezvoltarea profesională. Prin intermediul învățământului  profesional dual contribuim la dezvoltarea tinerilor care vor deveni profesioniștii tehnologiilorde propulsie din viitor.

Informații utile

Învățământ profesional dual, clasa a IX-a, în parteneriat cu Delphi Technologies, specializarea Electrician exploatare joasă tensiune:

•    se oferă diplomă de certificare a calificării profesionale

•    200 lei din partea statului (pe perioada cursurilor și a stagiilor de practică)

•    300 lei din partea companiei (pe perioada cursurilor și a stagiilor de practică)

•    se pot înscrie doar absolvenți de clasa a VIII-a

•    durata de pregătire este de 3 ani

•    elevii sunt îndrumați permanent de către profesori și tutori de practică

•    se oferă transport gratuit pe perioada practicii

•    se asigură o masă caldă  în timpul practicii

•    se oferă cazare în căminul Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”

•    absolvenții au prioritate de angajare la terminarea programului

•    se pot continua studiile liceale pentru obținerea diplomei de bacalaureat

Ce este Învățământul Profesional Dual

Această formă de pregătire profesională se desfășoară pe o perioadă de trei ani după absolvirea clasei a VIII-a. Învățământul dual este o formă de organizare a învățământului profesional și tehnic; care oferă  următoarele avantaje:

•    este organizat la cererea firmelor private, în calitate de viitori angajatori și parteneri de practică;

•    asigură cele mai bune șanse pentru educație și pregătire tehnică pentru tinerii fără experiență;

•    se desfășoară pe baza unui contract de parteneriat între liceu - primărie - firmă privată și un alt contract între părinți ( în calitate de reprezentanți ai elevilor ) și companie;

•    firmele asigură pregătirea practică a elevilor, bursa lunară suplimentară față de cea acordată de la stat.

Cine oferă acest program de învățământ dual

Delphi Technologies este un furnizor global de tehnologii de propulsie pentru motoarele cu combustie internă, pentru vehicule de pasageri electrice și hibride precum și pentru vehicule comerciale.  Cu sediul în Londra (UK), Delphi Technologies administrează centre de tehnologie, unități de producție și servicii de asistență pentru clienți în 24 de țări și are peste 21.000 de angajați în lumea întreagă. Veniturile globale ale Delphi Technologies au atins $ 4,9 miliarde în 2019. Delphi Technologies deține de mai bine de 10 ani o fabrică în Iași cu peste 3.000 de angajați unde sunt realizate pompe de înaltă presiune (pentru motoare pe benzină și motorină) precum și injectoare pentru industria auto.

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Iași are peste 50 de ani de tradiție în pregătirea profesională a maiștrilor și electricienilor.  Este unicul liceu din zona Moldovei care pregătește forță de muncă în domeniul energetic.

Dotările liceului:

•    34 săli de clasă

•    centru modern de practică

•    3 laboratoare de informatică

•    laborator de fizică, de chimie

•    18  laboratoare și ateliere de specialitate

•    sală de sport și terenuri cu gazon sintetic și nocturnă

•    cabinet de consiliere psihopedagogică

•    cabinet medical

Pentru înscrieri și mai multe detalii privind oferta educațională procedura de înscriere vă rugăm să contactați Liceul Dimitrie Leonida și să consultați pliantul atașat.

Contacte:

Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida

Facebook: https://www.facebook.com/liceulenergetic.iasi/

T: 0232 403 325

E: dleonida_is@yahoo.com

www.colegiulenergetic.ro

Delphi Technologies

T: 0232 309 031

E: recrutare@delphi.com

www.delphi.com

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Gardienii umanităţii

Cătălin ONOFREI

Gardienii umanităţii

A venit momentul să ne gândim din nou la stele şi la roboţi.

Filmuletul zilei

opinii

Industria de selfie-uri

Briscan ZARA

Industria de selfie-uri

Prezentul a murit în numele eternităţii. Care eternitate se pierde într-un morman de CD-uri sau în vreun fişier pe calculator cu mii, poate sute de mii de alte momente „salvate” - în realitate pierdute - care, mai mult ca sigur, nu vor mai apuca să fie vreodată vizionate de nimeni din lipsă de timp (cine are atât timp pe lume să vadă mii de poze?!...).

Contribuţii ieşene la întemeierea statisticii oficiale în România

Ciprian IFTIMOAEI

Contribuţii ieşene la întemeierea statisticii oficiale în România

De-a lungul celor 161 de ani de funcţionare neîntreruptă, statistica oficială din România a fost condusă de personalităţi marcante ale ştiinţei şi culturii ca Dionisie Pop Marţian, Ion Ionescu de la Brad, Loenida Colescu, Sabin Manuilă, Anton Golopenţia, Constantin Ionescu, a beneficiat de contribuţiile unor savanţi şi creatori de şcoală socială, economică, demografică, matematică precum Dimitrie Gusti, Virgil Madgearu, Octav Onicescu, Nicolae Georgescu-Röegen, Gheorghe Mihoc, Vladimir Trebici.

Din nou, despre statui şi demolatori

Mihai DORIN

Din nou, despre statui şi demolatori

La pledoaria mea din articolul precedent pentru statui şi dezicerea de demolatori, mi s-a replicat că acestea sunt făcute să dăinuie atât cât nu le-a trecut vremea. După care sunt demolate sau demontate şi ascunse privirilor oamenilor. Pentru ca ei să nu creadă în idoli falşi sau care nu mai corespund vremurilor noi. De-a lungul timpului asistăm la o veritabilă cavalcadă a demolării statuilor. 

pulspulspuls

Cât de grea alegere are de făcut PD Daniel?

Cât de grea alegere are de făcut PD Daniel?

Ehehe, iubiţi dreptcredincioşi, am stat noi strâmb şi am cugetat drept dacă se cade oare în faţa lui Doamne-Doamne, acuma în preajma lui Sânt’Ilie, să plecăm urechea sau să scormonim în mormanul mare de zvonuri despre personagiile pentru care par a se face cărţile în aceste zile, ca să fie uns peste cea mai bogată arhiepiscopie din ţară, numai păduri, păşuni şi mănăstiri bogate cât vezi cu ochii. 

Caricatura zilei

Test Covid Grecia

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.