Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Vrei sa incepi saptamani bine? Iata 10 sfaturi

GALERIE
munca, birou, serviciu
  • munca, birou, serviciu
- +

Inceputul saptamanii inseamna munca, pentru multi dintre noi, iar zilele de luni si de marti vin prea redepe, dupa weekend, si se termina prea greu. Exista, insa, moduri de a le face mai placute.

1. Fa un gest frumos

Nimic nu imbunatateste mai mult starea de spirit decat un gest frumos. Asa ca incepe saptamana facand ceva bun altuia, indiferent cat de nesemnificativ e gestul. Spre exemplu, cumpara doua cafele, una pentru tine si una pentru colega de serviciu cea mai apropiata tie. Beti cafeaua impreuna, depanand placerile din weekend! o astfel de dovada de bunavointa face ziua mai frumoasa si chiar are efect de diminuare a stresului.

2. Poarta lenjerie intima sexi la serviciu

Si ce daca nu vede nimeni in afara de tine?! Tocmai asta e ideea! Tu stii ca ai un “atu” ascuns. Purtarea de lenjerii sexi cresc starea de spirit a femeii, oferindu-i incredere in sine, in fortele proprii, stare care se va vedea si in munca depusa. Plus ca, astfel, nu trebuie sa iti faci probleme seara, cand te vezi cu partenerul sau cu vreun potential partener ca nu esti imbracata corespunzator pe dedesubtul hainelor, in cazul in care se incinge atmosfera.

3. Stabileste sa iei pranzul in oras impreuna cu cineva

Chiar daca mai toata saptamana uiti sau nu poti sa-ti iei pauza de masa si mananci la birou, macar luni sau marti acorda-ti acea ora de pauza (stabilita prin lege, de altfel) si ia pranzul in oras cu cineva. Stabileste dinainte intalnirea, undeva cat de cat aproape de locul de munca, si uita in acea ora de tot si de toate, bucurandu-te doar de compania omului cu care te-ai intalnit si de masa buna.

4. Stai putin la soare

Dimineata, cand ajungi la munca, acorda-ti 15 minute de stat afara, la soare. Doar cateva minute de stat la soare dimineata nu numai cati creste nivelul vitaminei D din organism, dar si pe cel al serotoninei, hormon responsabil de starea de bine a psihicului. Cu cat serotonina este mai ridicata, cu atat risti sa cazi in borcanul cu melancolie la munca.

5. Fa sex

O partida de sex merita 30 de minute in minus de dormit. Incepe ziua cu o partida de sex cu partenerul si un zambet pe bune. Placerea sexuala favorizeaza secretia de oxitocina, un hormon puternic, supranumit “hormonul tandretii”, care previne depresia si ofera o stare generala buna. Asadar, incepe ziua intr-un mod activ si foarte placut!

6. Poarta ceva nou sau ceva ce nu ai mai purtat demult

O haina noua sau una “redescoperita” creste bunadispozitie oricarei femei. Asadar, du-te la serviciu purtand fie ceva nou, fie ceva ce nu ai purtat demult. Totodata, poti sa-ti creezi in minte o tinuta altfel in seara dinainte de a te duce la serviciu, o tinuta facuta din articole vestimentare pe care le ai deja in garderoba, dar pe care nu le-ai combinat niciodata astfel. Vei avea cu siguranta mai mult avant dimineata si vei fi mai zambitoare!

7. Nu te duce singura la serviciu

Cu siguranta trebuie sa mai exista un om care se duce tot in directia ta, dimineata, spre serviciu. Uniti-va drumurile. Poate fi doar o cunostinta sau un prieten care lucreaza aproape de sediul tau de munca sau trebuie sa o ia in aceeasi directie ca sa ajunga la serviciu sau poate fi chiar un coleg de munca. Daca poti imparti drumul si o vorba cu cineva pana ajungi la munca, nu ezita sa o faci.

Citeste mai departe pe lyla.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri