Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Vrei să uiți de toate grijile? Lucky Studio te ajută să ai o viață mult mai bună! (P)

GALERIE
Lucky Studio model videochat IașiLucky Studio videochat IașiVideochat Iași Lucky Studio
  • Lucky Studio model videochat Iași
  • Lucky Studio videochat Iași
  • Videochat Iași Lucky Studio
- +

Te-ai săturat să îți lipsească banii și să depinzi mereu de alții? Vrei să uiți de probleme și să fii mai senină? Acum e posibil să ți se împlinească visul ăsta. Chiar aici, în Iași, cu un job de model de videochat la Lucky Studio!

Poate că până acum nu ți s-a părut că e posibil să îți fie bine și ție. Dacă nimeni nu a crezut în tine, noi avem convingerea că ai să reușești. Ăsta e și rolul nostru: să te ajutăm să ai succes. La un nivel care te va uimi.

Hai să-ți spunem mai multe despre asta! Sunt multe lucruri bune care te așteaptă. Avem convingerea că o să facem echipă bună împreună. Hai însă să începem cu ce te interesează mai mult: cu banii!

La Lucky Studio, câștigi între 200 și 2.715 lei pe zi

Videochatul în Iași îți va aduce mulți bani. Poți fi sigură de asta. Mai ales dacă ești serioasă și motivată. Ca să-ți faci o idee mai clară, la Lucky Studio câștigi între 200 și 2.715 lei pe zi. În fiecare zi! Gândește-te cât de multe poți face cu banii ăștia!

Ca să te convingi că nu-ți spunem povești, îți explicăm și cum ajungi la sumele astea. În primele tale 14 săptămâni la Lucky Studio, îți dăm comisionul excepțional de 70%. Iar banii îi primești la zi, să te bucuri imediat de succesul tău.

Totodată, pentru fiecare prietenă pe care o recomanzi la Lucky Studio, îți dăm 2.000 de euro. E de ajuns ca prietena ta să fie serioasă, ca tine, și ai banii ăștia. Iar după cele 14 săptămâni la noi, îți dăm și bani de transport, până la 500 lei pe lună.

Asta e ce facem pentru tine pe partea financiară. Ca să profiți cât mai mult de această ofertă extraordinară, te susținem și prin training. 14 colege de la Lucky Studio te susțin din prima clipă în care devii model la noi.

Ele îți explică absolut totul despre ce ai de făcut online. Deci lasă orice griji, preocupări deoparte! Noi îți explicăm toate detaliile tehnice și cum să abordezi membrii de pe site-urile de videochat. Chiar dacă ai nelămuriri, îți arătăm din nou care e soluția.

Facem totul cu răbdare, cu mult respect pentru tine. Suntem un studio exclusiv feminin și știm cum să te ascultăm, să te înțelegem. Încercăm să-ți rezolvăm problemele cât de repede posibil, ca să fii mulțumită la noi.

Bucură-te și tu de confortul pe care îl meriți!

Ce înseamnă că te ajutăm să te bucuri de o viață mult mai bună? În primul rând, câștigi mai mult decât ai visat vreodată. Apoi mai mult, și mai mult, pentru că, la Lucky Studio, nu există limite. Ești liberă să faci bani!

Mai departe, e partea asta de căldură umană de la studio. Toate colegele noastre te sprijină, îți sunt alături. Ne sărbătorim zilele de naștere împreună, ieșim în oraș să ne distrăm, celebrăm reușitele fiecărui model.

Toate lucrurile astea pozitive se extind și în viața ta privată. Mergi acasă liniștită, pentru că ai o bază financiară solidă. Și senină fiindcă toată lumea de la studio de apreciază, crede în tine așa cum meriți.

Dar esențial e că de acum poți să-ți cumperi ce vrei. Dacă îți plac bijuteriile, hainele sau parfumurile, o să le ai pe toate. Fie din magazinele din Iași, fie de pe magazinele online. E alegerea ta.

În plus, ai șansa să-ți cumperi și o mașină. Pentru intervenții estetice și avansul la un apartament, te ajutăm chiar cu împrumuturi fără dobândă. Deci ai șansa să-ți realizezi orice vis.

Abia așteptăm să începem colaborarea cu tine! Dacă vrei să afli mai multe despre Lucky Studio, te invităm să ne vizitezi chiar azi! Taxiul ți-l plătim noi, ca să fie cât mai comod pentru tine. Te așteptăm cu drag la noi!

Telefon: 0742 286 286

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri