Vrei un job interesant? Cel mai mare ofertant de monetizare a stocurilor de produse neperformante demarează mâine un program de recrutare la Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 17.09.2021

Vrei un job interesant? Cel mai mare ofertant de monetizare a stocurilor de produse neperformante demarează mâine un program de recrutare la Iaşi

GALERIE
veo (1)veo (2)
  • veo (1)
  • veo (2)
- +

Veo Worldwide Services are 800 de angajaţi în 6 ţări, în Iaşi regăsindu-se unul dintre centrele cele mai puternice de achiziţii ale grupului. În Iaşi au fost cumpărate produse de lichidare în valoare de 165 milioane de euro.

Pandemia a adus schimbări majore şi în rândul companiilor care furnizează servicii B2B (n.r. - business to business, tranzacţii între persoane juridice care se caracterizează, de regulă, prin volume mari, preţuri stabile şi competitive), aceste companii adaptându-se noilor nevoi şi cerinţe ale pieţei globale.

Veo Worldwide Services, cu două centre deschise şi în Iaşi, oferă producătorilor o cale de monetizare a stocurilor de produse neperformante (colecţii anterioare, produse cu expirare scurtă, comenzi anulate etc.), reprezentanţii companiei precizând pentru „Ziarul de Iaşi” că, potrivit cercetărilor de piaţă, peste 70% dintre cumpărători şi-au îndreptat atenţia în pandemie către aceste categorii de produse, indiferent că vorbim despre îmbrăcăminte şi accesorii, alimentare sau IT.

Prezentă de 7 ani în Iaşi, Veo cumpără produse de destocaj din 27 de ţări, pentru a fi valorificate de către retailerul NOZ, lider european pe piaţa de destocaj.

„Schimbările aduse de anul pandemiei se reflectă şi în domeniul achiziţiilor business to consumer (B2C). Potrivit unui raport KPMG aplicat pe 75.000 de consumatori din 12 ţări, tendinţele actuale duc către digitalizare şi reorientare dinspre achiziţii de volum spre produse calitative cu ciclu de viaţă mai extins, dar şi spre produse cu preţ redus. Magazinele de clearance sau destocaj sunt mai mult decât un răspuns al satisfacerii nevoilor consumatorului prudent, afectat de instabilitatea economică. Afacerile care în anul 2020 s-au confruntat fie cu numeroase comenzi anulate, cu stocuri blocate şi colecţii ce nu au mai putut fi vândute, fie cu produse cu dată de valabilitate redusă, au găsit o soluţie de restartare economică prin intermediul acestora”, ne-a declarat Raluca Gheorghiu, manager Comunicare şi Resurse Umane în cadrul Veo Worldwide Services.

Veo are 800 de angajaţi în 6 ţări, în Iaşi regăsindu-se unul dintre centrele cele mai puternice de achiziţii ale grupului. În cei 7 ani de activitate, în Iaşi au fost cumpărate produse de lichidare în valoare de 165 milioane de euro, iar în 2021 se aşteaptă o creştere a cifrelor.

„Segmentul se află pe un trend ascendent, astfel că Veo caută în permanenţă să îşi dezvolte echipa de prospectori şi cumpărători vorbitori de limbi străine, de la germană la italiană sau rusă. Chiar săptămâna aceasta organizăm în Iaşi un eveniment de recrutare, în perioada 6 - 7 august”, a adăugat Raluca Gheorghiu.

VEDEȚI ȘI:

JURNAL DE BIROU: O zi la VEO Worldwide Services în Iași - AICI

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Restauraţia fără rest

Pavel LUCESCU

Restauraţia fără rest

Uitându-te la ce se întâmplă zilele astea în politica românească începi să-ţi dai seama că acum un an am luat de fapt o mare ţeapă şi că premierul pe care şi l-a dorit şi l-a impus Iohannis, Florin Cîţu, nu e decât versiunea sintetică şi coafată a grindenilor, tudoşilor şi dăncilelor lui Dragnea pentru fraierii de „dreapta”.

Filmuletul zilei

opinii

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Ioan Alexandru TOFAN

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Schimbările, câte sunt, par a fi făcute de un copil râzgăiat care, supărat pe ursuleţul lui, vrea să îl transforme în maşinuţă. Sunt mutate băncile, ca să fie în cerc şi nu în rând. Se dă cu var. Sunt înlocuite tablele. Iar se dă cu var. Power-point-ul este încurajat să devină un limbaj universal, aruncându-se în inactualitate însuşi fundamentul culturii noastre europene, care este cuvântul. Power-point-ul se proiectează pe un var strălucitor. Se schimbă ordinea rubricilor în diverse tabele. Concluziv, se mai dă o dată cu var.  

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

George PLEȘU

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

Fără nici o îndoială, muzica pe care o ascultăm şi împărtăşim cu alţii este parte a individualităţii nostre, a identităţii personale, sociale şi culturale, inclusiv prin dorinţa de a ne integra, de a corespunde sau a ne diferenţia de majoritate. Departe de a fi doar distracţie sau o experienţă pur estetică, muzica este un limbaj în sine, care se dezvoltă continuu, odată cu omenirea.

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Grigore ILISEI

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Viaţa Ecaterinei Ilisei, născută Şerbu, şi purtând din 1960 până la căsătoria din 22 noiembrie 1965 numele de Moldovan, cel a bunicilor materni, care o înfiaseră spre a o scăpa de anatema „originii nesănătoase”, stigmat al regimului comunist, a fost hărăzită de Dumnezeu să-şi rânduiască viaţa sub semnul frumuseţii. Fusese plămădită să fie chip al splendorii umane. 

pulspulspuls

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Una scurtă pe azi despre subiectul ultimelor zile din politichia locală: cel despre demisia anunţată dar nescrisă a conţilierului userist Iulică Răzgândică.

Caricatura zilei

PNDL3

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.