Vremea topurilor anuale
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Vremea topurilor anuale

GALERIE
dulcescu-vlad
  • dulcescu-vlad
- +

 

CS Politehnica şi CSM Iaşi şi-au desemnat laureaţii anului 2020, Vlad Dulcescu, respectiv, Andrada Moroșan

Două dintre cluburile cele mai importante ale Iaşului şi-au desemnat cei mai bun sportivi pe anul 2020. La CS Politehnica, pe primul loc s-a clasat atletul Vlad Dulcescu, originar din Focşani, antrenat la clubul ieşean de prof. Dorinel Ursache, este medaliat balcanic în ştafeta României şi dublu campion naţional la 200 m şi 400 mg. Binecunoscutul puşcaş Dragomir Iordache (antrenor, Mihai Axinte), component al locului olimpic s-a clasat pe locul II, iat pistolarul Alexandru Saucă (pregătit de Ion Săcăleanu) pe locul III, lăsându-l în afara podiumului pe judoka Vlad Simionescu (antrenor, Costel Năftică), cu un an mai „ghinionist”. În continuare s-au clasat atleţii Georgiana Spiridon (3000 m obstacole, Viorel Popovici), Darius Făgăraş (110 şi 400 m garduri, Dorinel Ursache) şi Mihai Cochior (5000 m şi 3000 m obstacole, Viorel Popovici), judoka Cosmin Bucătaru (Ioana Babiuc, Costel Năstică), precum şi rugbista Andreea Atomei (campioană naţională cu echipa pregătită de Nicolae Tarcan). Echipa de rugby în 7 feminin a câştigat topul echipelor olimpice, urmată de cele de puşcă seniori, judo seniori, rugby în 7 seniori (antrenor, Mihai Stuparu), handball masculine (Florin Spiridon), tenis de masă feminine (Maria Gaftea) şi puşcă tineret. La secţiunea sporturi neolimpice s-a remarcat şahistul Bogdan Deac antrenat de Vladimir Danilov.

La gruparea CSM Iaşi, sportul care domină secţiunea olimpică este canotajul, în cadrul secţiei conduse de antrenorii Sorin Băhnărel, Adriana Cserhati şi Ciprian Atomei în colaborare cu CSŞ Unirea, şase sportive din loturile campioane europene de jucători fiind prezenţi în următoarea ordine: 1. Andrada Moroşan; 2.Patricia Cireş; 3-6.Gabriel Lungu, Manuela Lungu, Cornelia Tincu, Cosmina Dram. S-a mai remarcat Georgelia Stoica, iar din cadrul scrimei, Ioana Radu şi Teodora Neagu.

Din sporturile neolimpice, secţiunea fanion a CSM este culturism-fitness, condusă de Felicia Purice şi Christian Russ. Campionul mondial de seniori Alexandru Iordan conduce topul, urmat de Sebastian Şerpescu, Ştefana Sandu şi juniorii Matei Jugănariu şi Alex Ştefan. În afară de medaliile mondiale şi europene, culturiştii ieşeni au mai cucerit 81 de medalii naţionale, dintre care 30 de aur.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

Cosmin PAȘCA

Câteva observaţii despre votul pe bugetul Iaşului

În loc să vină cu soluţii pe fond, să fie pro-activ în negocierile cu USR PLUS, s-a agăţat ostentativ de forma solicitărilor. Atitudinea defensivă a primarului trădează reaua credinţă sau, în cel mai bun caz, un orgoliu prostesc. Sigur, şi reprezentanţii USR PLUS sunt încăpăţânaţi, pe alocuri obraznici, dar ei pentru asta au fost trimişi în CL.

Filmuletul zilei

opinii

Teste

Codrin Liviu CUȚITARU

Teste

Neîndoios, ceva grav se petrecuse în procesul evaluării, făcându-l pe Grimase să intre în şoc. Suspiciunea mi-a fost întărită şi de amănuntul că bietul corector ţinea între degetele încârligate de la mâna stângă o foaie scrisă - în mod evident una dintre numeroasele şi buclucaşele lucrări.

Inegalitatea veniturilor

Alin ANDRIEȘ

Inegalitatea veniturilor

Trăim vremuri excepţionale în care inegalitatea socială, atât din perspectiva veniturilor, cât şi a avuţiei individuale, se adânceşte. Cauzele şi consecinţele creşterii disparităţilor la nivelul veniturilor şi a averii reprezintă elemente centrale ale dezbaterilor atât la nivelul economiştilor, cât şi al politicienilor. Deşi nivelul de trai a înregistrat o creştere semnificativă în ultimele decenii, iar inegalitatea veniturilor la nivel global s-a redus, inegalitatea din perspectiva veniturilor a crescut semnificativ la nivel naţional în majoritatea ţărilor.

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

pulspulspuls

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Probleme ontologice la liberali: doi au refuzat deja! Ghici cine urmează?

Informaţii interesante transpiră în ultimele zile despre liberalii ieşeni, stimaţi telespectatori. Prin culisele politichiei de la Bucale se zvoneşte că în parohia de la Iaşi ar fi apărut o mare problemă de lidărşip, ca să ne exprimăm mai elevat: nu prea ar vrea nimeni mai de soi să se bage pe locul de şef lăsat liber de Paralexe, până se clarifică într-un fel sau altul aspectele penale ale acestuia. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.