Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Vreți să lucrați ca însoțitor de zbor la WIZZ AIR? Compania face angajări pentru baza sa din Suceava

GALERIE
wizz air, angajare
  • wizz air, angajare
- +

Compania aeriană va livra două aeronave către cea mai nouă bază din Suceava și va începe să opereze cinci rute suplimentare, angajând candidați din zonele învecinate. 

 

Compania aeriană Wizz Air că va organiza alte 17 evenimente de recrutare în octombrie și noiembrie, în nouă orașe, inclusiv la noua sa bază din Suceava, întâmpinând pe oricine dorește să lucreze pentru una dintre companiile aeriene care rămân puternice și stabile, chiar și în acest context economic nesigur. Evenimentele sunt deschise pentru aspiranții din toată țara care sunt dornici să înceapă sau să continue să-și construiască o carieră printre nori, se arată într-un comunicat transmis de companie.

Wizz Air anunță că va angaja anual, în următorii zece ani, cel puțin 2.000 de membri ai echipajului. La nivelul rețelei sale, compania a atins deja în luna octombrie pragul de 2.500 de însoțitori de zbor pentru acest an. În România, Wizz Air a angajat peste 300 de însoțitori de zbor numai în acest an, plănuind să recruteze încă 200 în cursul anului viitor.

După ce a anunțat o extindere semnificativă în România, adăugarea a cinci aeronave bazei sale din București, precum și creșterea capacității la Bacău, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu, Wizz Air a transmis că așteaptă cu nerăbdare să deschidă o nouă bază la Suceava și să primească însoțitori de zbor noi sau cu experiență în echipa sa diversă.

Compania aeriană va livra două aeronave către cea mai nouă bază din Suceava și va începe să opereze cinci rute suplimentare, angajând candidați din zonele învecinate.

”Dedicată noilor talente și membrilor echipajului cu experiență din România, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente de recrutare în următoarele săptămâni, ca parte a eforturilor sale ample de a recruta însoțitori de zbor. În cadrul acestei campanii de recrutare, câte trei evenimente vor fi găzduite în Suceava, București și Iași, câte două evenimente în Cluj-Napoca și Craiova, precum și câte un eveniment în Botoșani (pentru baza din Suceava), Bacău, Sibiu și Timișoara. Candidații sunt așteptați să sosească prompt la orele anunțate pe pagina dedicată a Wizz Air, să fie pregătiți pentru o zi plină de activități, inclusiv o prezentare personală, un joc de rol situațional, un exercițiu de grup și un interviu individual. Aspiranții pot alege cel mai apropiat oraș din pagina de evenimente, aplicând și confirmându-și participarea. Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să aplice în aceeași zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene.

Însoțitorii de zbor se pot aștepta la salarii competitive, suplimentate de plăți pentru sectoarele de zbor realizate, în funcție de durata zborului, și de un procent din valoarea produselor vândute la bord, precum și la instruirea specifică industriei, o alocație de pregătire pentru cele șase săptămâni de training, uniformă gratuită, bilete nelimitate cu reducere pentru angajați, un număr de bilete gratuite și reduceri pentru prieteni și familie și un program de lucru anunțat în fiecare lună. Însoțitorii de zbor vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, având acces la o varietate de ocazii interesante de a progresa în carieră în cele peste 50 de țări în care compania aeriană operează”, se arată în comunicatul menționat.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri