Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

miercuri, 21.02.2024

Eveniment

Vulturaşii Wurmbrand din nou pe înălţimi (P)

GALERIE
castigatori-baschet-unucastigatori-baschet-doicastigatori-baschet--doicastigatori-baschet-wurrmbr
  • castigatori-baschet-unu
  • castigatori-baschet-doi
  • castigatori-baschet--doi
  • castigatori-baschet-wurrmbr
- +

“Forța echipei este fiecare membru în parte. Forța fiecărui membru este echipa. “ – antrenorul Phil Jackson

34 de săptămâni, 4 antrenamente/săptămână, 8 ore de antrenament/săptămână, în total 272 de ore, de muncă în acest an școlar.

14 mai 2022 - iată-ne ajunși la fluierul de final al Campionatului Regional de BabyBaschet - MOLDOVA, 2021-2022.

Această competiție cu tradiție se adreseaza zonei de N-E a României și  cuprinde atât cluburi sportive școlare cât și cluburi private din toate orașele mari ale Moldovei (Iași, Suceava, Rădauți, Bârlad, Vaslui, Botoșani, Piatra Neamț, Bacău, Galați).

Așa cum arată și matematica de mai sus, au fost multe ore de muncă si sacrificii, atât din partea copiilor, cât și din partea părinților. Dar, așa cum se cuvine, trebuie să fim recunoscători întregii „echipe” care a stat în spatele acestei noi „generații de aur”:

  •   Mulțumim lui Dumnezeu, pentru că prin El și pentru El am primit și am realizat lucruri mici și lucruri mari.

  •  Mulțumim domnului director Cristian Ovidiu Lucaci și întregii echipe de conducere a Colegiului Richard Wurmbrand Iași.

  • Mulțumim echipei părinților care ne-au susținut pe parcursul întregului campionat.

  • Mulțumim sponsorului oficial al echipei - CARETTA.

  • Mulțumim domnului prof. Ghilase Marius - preparatorul fizic al echipei.

  • Mulțumim Colegiului Arbitrilor Iași.

  • Mulțumim fotografilor echipei: Timotei Baciu și „Artistul”.

Felicitări întregului lot de jucători:

-    Gherasim Lucian, Onu Bogdan, Spătaru Filip, Crețeanu Luca, Bocancea Vlad, Stoica Levi, Ungureanu Iosua, Mihăilescu Darius, Ruxandar Elias, Baltă Tudor, Marcu Lucas, Zagan Ștefan, Popa Thomas, Mihăilescu Răzvan, Răcaru Luca, Ruxandar Iustin, Minciună-Bejan Nicholas, Sebastian Onu (antrenor secund).

Felicitări tuturor echipelor participante:

•  Wurmbrand Eagles IS

•  Stomart IS

•  Triumph Rădăuți

•  Stars IS

•  Phoenix SV

•  Castorii SV

•  Petras Piatra Neamț

•  Activ VS

Vor urma generațiile 2011, 2012, 2013, …

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Indiscreţia jurnalistică

Ioan Alexandru TOFAN

Indiscreţia jurnalistică

Cele mai intime şi ferite aspecte ale unei vieţi individuale ajung mărfuri publice. Asta ca să fie clar că suntem toţi la fel, indiferent de ceea ce facem: anatomia ne leagă, ne face să fim asemenea geniilor. Lectura presei ne linişteşte, pentru că ne arată că nimeni nu-i perfect. Aşadar, să ne culcăm voioşi pe-o ureche, că avem de ce.

opinii

„Rabla” pentru politicieni

Briscan ZARA

„Rabla” pentru politicieni

Eu aş vota un politician sincer care ar spune în plină campanie electorală: „Stimaţi alegători, eu nu mă pricep cu adevărat la administraţie, mă orientez mai întotdeauna după cum bate vântul şi după cum îmi iese şi mie ceva. Eu candidez la această funcţie pentru că voi avea un salariu bun şi mai multe beneficii la pachet. Ăsta-i adevărul. Dacă mă credeţi şi încă doriţi să mă votaţi, bine, dacă nu, asta-i viaţa!...”

În faţa ispitei

Cristina DANILOV

În faţa ispitei

Suntem adesea în fața unei alegeri – să cedăm sau nu în fața ispitei? Adesea, oamenii nu realizează situația pe care o au și consecințele care pot veni din cedarea în fața ispitei. Acţionează emoțional, în funcţie de situaţie, motiv pentru care se întâmplă atât de multe greşeli în viaţa lor. De dragul unei plăceri mai mici, o persoană poate sacrifica o plăcere mai mare, de dragul unei aventuri, o relație stabilă, cedând în fața ispitei. Anticipând ceva bun, care poate fi primit aici și acum, o persoană începe să experimenteze emoții puternice care îl privează de capacitatea de a gândi în perspectivă. 

Din nou despre Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Din nou despre Marcel Chirnoagă

Spirit neliniştit, înrudit cu Hieronymus Bosch, Albrecht Dürer, Rembrandt, Francisco de Goya, William Blake, Gustave Doré, Khalil Gibran, Marcel Chirnoagă face parte din marea familie a artiştilor vizionari, care au schimbat percepţia noastră asupra lumii. El este un maestru al liniei, al luminii şi al umbrelor încrustate pe placa de metal, topite în bronz sau cioplite în piatră.

pulspulspuls

Pentru cine e întâlnirea de la filiala partidoiului?

Pentru cine e întâlnirea de la filiala partidoiului?

Iacătă, stimaţi telespectatori, ce instantaneu fain ne-a trimis un binevoitor, după ce l-a pescuit de pe tarlaua feisbucistă, de pe pagina unui băiat de bine, amic din zona sforarilor politici de Bahlui. 

Caricatura zilei

Ședințe despre Comasare

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri