anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Eveniment

Vulturaşii Wurmbrand din nou pe înălţimi (P)

GALERIE
castigatori-baschet-unucastigatori-baschet-doicastigatori-baschet--doicastigatori-baschet-wurrmbr
 • castigatori-baschet-unu
 • castigatori-baschet-doi
 • castigatori-baschet--doi
 • castigatori-baschet-wurrmbr
- +

“Forța echipei este fiecare membru în parte. Forța fiecărui membru este echipa. “ – antrenorul Phil Jackson

34 de săptămâni, 4 antrenamente/săptămână, 8 ore de antrenament/săptămână, în total 272 de ore, de muncă în acest an școlar.

14 mai 2022 - iată-ne ajunși la fluierul de final al Campionatului Regional de BabyBaschet - MOLDOVA, 2021-2022.

Această competiție cu tradiție se adreseaza zonei de N-E a României și  cuprinde atât cluburi sportive școlare cât și cluburi private din toate orașele mari ale Moldovei (Iași, Suceava, Rădauți, Bârlad, Vaslui, Botoșani, Piatra Neamț, Bacău, Galați).

Așa cum arată și matematica de mai sus, au fost multe ore de muncă si sacrificii, atât din partea copiilor, cât și din partea părinților. Dar, așa cum se cuvine, trebuie să fim recunoscători întregii „echipe” care a stat în spatele acestei noi „generații de aur”:

  •   Mulțumim lui Dumnezeu, pentru că prin El și pentru El am primit și am realizat lucruri mici și lucruri mari.

  •  Mulțumim domnului director Cristian Ovidiu Lucaci și întregii echipe de conducere a Colegiului Richard Wurmbrand Iași.

  • Mulțumim echipei părinților care ne-au susținut pe parcursul întregului campionat.

  • Mulțumim sponsorului oficial al echipei - CARETTA.

  • Mulțumim domnului prof. Ghilase Marius - preparatorul fizic al echipei.

  • Mulțumim Colegiului Arbitrilor Iași.

  • Mulțumim fotografilor echipei: Timotei Baciu și „Artistul”.

Felicitări întregului lot de jucători:

-    Gherasim Lucian, Onu Bogdan, Spătaru Filip, Crețeanu Luca, Bocancea Vlad, Stoica Levi, Ungureanu Iosua, Mihăilescu Darius, Ruxandar Elias, Baltă Tudor, Marcu Lucas, Zagan Ștefan, Popa Thomas, Mihăilescu Răzvan, Răcaru Luca, Ruxandar Iustin, Minciună-Bejan Nicholas, Sebastian Onu (antrenor secund).

Felicitări tuturor echipelor participante:

•  Wurmbrand Eagles IS

•  Stomart IS

•  Triumph Rădăuți

•  Stars IS

•  Phoenix SV

•  Castorii SV

•  Petras Piatra Neamț

•  Activ VS

Vor urma generațiile 2011, 2012, 2013, …

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.