Vuza preia conducerea Iasitex
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 27.02.2021

Vuza preia conducerea Iasitex

El îi va înlocui din funcţie pe administratorul Attila Bognar şi preşedintele CA Virgiliul Băncilă.

GALERIE
VUZASTEFAN
  • VUZASTEFAN
- +

Milionarul clujean Ştefan Vuza va fi propus, la sfârşitul lunii viitoare, pentru ocuparea funcţiilor de administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Iaşitex.

Propunerile vin din partea acţionarului majoritar al companiei, SC A2 Impex Ploieşti (n.r.-firme controlate tot de Vuza), care deţine 63, 0100% din capitalul social al firmei şi vin în completarea ordinei de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor din data de 24 iulie. Vuza este proprietarul grupului industrial Serviciile Comerciale Române (SCR) din care face parte şi compania Iaşitex. Potrivit unei înştiinţări trimise Bursei de Valori Bucureşti de actualul preşedinte al CA, ordinea de zi a AGOA a fost completată cu opt punte. Primele trei puncte vizează schimbarea administratorului Attila Bognar şi a preşedintelui CA Virgiliul Băncilă cu Ştefan Vuza, pentru o perioadă de patru ani. Următoarele două puncte, urmăresc revocarea din funcţia de administrator a Rodicăi Dorina Papuc şi înlocuirea acesteia, pentru o perioadă de 4 ani, cu Maricel Leonte. Totodată, pe ordinea de zi mai este trecută şi aprobarea indemnizaţiilor membrilor CA şi a preşedintelui CA şi stabilirea datei de 12 august pentru identificarea acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele acestei hotărâri. „Au dreptul de a participa şi vota doar persoanele care sunt acţionari înregistraţi în Registrul Acţionarilor ţinut de SC Depoziatarul Central SA Bucureşti până la sfârşitul zilei de 15 iulie. Acţionarii care nu pot fi prezenţi, pot fi înlocuiţi în baza unei procuri speciale sau pot vota prin corespondenţă înainte de AGOA utilizând formularul de vot prin corespondenţă. Formularul va putea fi obţinut de la sediul societăţii sau se poate descărca de pe site-ul www.iasitex.ro”, se arată în înştiinţarea trimisă BVB.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Dan CONSTANTIN

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Este un domeniu care cere mai ales creativitate, înţelegerea modului de business şi o conexiune bună la internet.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Mituri şi inerţii

Alexandru CĂLINESCU

Mituri şi inerţii

În ura faţă de „trădătorul” Pacepa acţionează două mituri: mitul Securităţii „patriotice”, care ne-a apărat de duşmani (mai ales de sovietici) şi mitul lui Ceauşescu mare patriot, omul care a făcut o sumedenie de lucruri bune şi care a schimbat faţa României. Aceste două mituri sunt de o deconcertantă tenacitate şi e uşor să ne convingem dând o simplă „raită” pe Facebook.

Cel mai modest dintre pământeni (III)

Neculai SEGHEDIN

Cel mai modest dintre pământeni (III)

La 32 de ani Armstrong îşi trăieşte tragedia vieţii: pierderea fiicei sale, Karen, în vârstă de doi ani, în urma unei tumori la creier. El nu va mai vorbi cu nimeni despre acest fapt, nici măcar cu soţia sa, Janet. Momentul este redat în filmul „First man/ Primul om”, realizat în 2018, la şase ani după moartea astronautului.

„Deşoşocizarea” AUR

Nicolae CREŢU

„Deşoşocizarea” AUR

La cum merg treburile în politichia românească, perspectivele de „spectacol” public al tupeului şi imposturii, din păcate, sunt din ce în ce mai… înfloritoare.

pulspulspuls

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Multă lumea ne-a sunat să ne întrebe ce se întâmplă cu ultima acţiune a procurorilor de anticorupţie, cea care îl vizează pe Mugurel care bea Ciuc, viteazul penelist care a păstorit cândva şi pe plaiurile noastre. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.