Wizz Air îi jumulește pe ieșeni. ”Doar” 2. 873 lei până în Londra, pe 12 septembrie

miercuri, 07 septembrie 2022, 16:40
1 MIN
 Wizz Air îi jumulește pe ieșeni. ”Doar”  2. 873 lei până în Londra, pe 12 septembrie

Atenție la ofertele Wizz Air în intenția de a atrage ieșenii dezamăgiți de serviciile Blue Air. Deși în ultimele reclame, prin care ironizează și compania Blue Air (FOTO jos) ungurii promit bilete de zbor de la 50 de euro, realitatea este…altfel.

Consilierul juridic Sorin Simon a făcut o simulare legată de cumpărarea unui bilet de avion, pe ruta Iași-Londra, iar rezultatul a fost peste așteptări. Din nefericire, în sensul negativ. Vă redăm postarea lui de pe pagina personală de Facebook:

”Cei de la wizz au tupeu, bineinteles, cand posteaza pe pagina lor de rezervari ''don't be blue!'', un apropo chipurile subtil la criza prin care trece concurentul direct. Ba chiar probabil se cred cool. Ei sunt aia smecheri, care anuleaza curse fara sa ia amenda sau care nu dau banii inapoi clientilor care si-au facut rezervari iar apoi le-au anulat zborurile. Ei sunt aia care si-au construit site-ul de rezervari ca un labirint plin de capcane – cand ajungi la sfarsit te poti trezi cu costuri de 3 ori mai mari daca n-ai fost atent si ai dat un click gresit. Aaa, stiti cat costa o cursa ''low-cost'' Iasi-Londra pe 12 septembrie ? 2873 lei! Hai wizz de aici!”

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii