Advertorial

www.oalacugust.ro, un nou concept care vine în ajutorul ieșenilor în materie de MÂNCARE GĂTITĂ LA COMANDĂ! (P)

vineri, 08 octombrie 2021, 09:40
3 MIN

S-a lansat platforma www.oalacugust.ro, un serviciu de pregătire și livrare mâncare gătită la comandă. Serviciul este destinat persoanelor ocupate pentru care grija gătitului prânzului sau cinei poate deveni o povară.

Oala cu Gust se pretează familiilor cu copii cu diferite regimuri alimentare, persoanelor în vârstă sau pentru angajații care servesc masa la locul de muncă. Am dezvoltat un meniu diversificat pentru cele mai pretențioase gusturi bazat pe rețete românești, aliniate la tendințele vremurilor noastre: ciorbe sau supe, feluri principale cu pui,  porc, vită sau de post, ceaune și deserturile copilăriei noastre! În plus, săptămână de săptămână actualizăm meniul cu preparate de sezon pentru toate gusturile! Gătim inclusiv pe lemn la plită!

Oala cu Gust este o platformă destinată ieșenilor cu o funcționalitate inedită, și anume: comenzile se fac pentru livrare a doua zi sau la termen, în funcție de eveniment. Din dorința de a oferi întotdeauna o mâncare gătită proaspăt, am renunțat din start la livrarea în 50-70 de minute. Oala cu Gust nu funcționează precum un fast food online, comanda primită fiind gătită întotdeauna proaspăt, din ingrediente proaspete, necongelate.

În schimb, se pot plasa comenzi de livrare a mâncării cu până la 30 de zile înainte, selectând la început data pentru care se livrează comanda, iar la sfârșit se poate selecta intervalul orar în care se pot primi preparatele proaspăt gătite. Astfel putem fi siguri că mâncarea va ajunge mereu proaspătă și caldă pe mesele ieșenilor. Livrarea se face în cele mai bune condiții prin curieri dedicați în toată zona arondată orașului Iași.

Am avut în vedere în primul rând masa în familie atunci când am definit acest concept”, ne spune Bogdan, unul din antreprenorii care au pornit această afacere.

Din acest motiv am încercat să simplificam procesul de comandă, astfel încât atunci când adaugi un produs în coș să știi că este suficient pentru întreaga familie. Astfel, ciorbele și supele sunt livrate la multipli de 1,6 litri, iar preparatele la 1 kg sau 1,2 kg. Gătim folosind în mare parte ingrediente proaspete, provenite de la producători locali, care ajung la noi în bucătărie în fiecare dimineață. Încercăm să ne ferim de produsele congelate astfel încât să putem oferi ceea ce promitem în fiecare porție a ieșenilor”.

Ceea ce diferențiază „Oala cu Gust” de alte servicii de „fooddelivery” este însuși GUSTUL. Bucătarii noștri au dezvoltat rețete din cele mai bune ingrediente disponibile la nivel local și au aliniat gusturile la vremurile noastre, rezultând în preparate cu gust corect la preț corect.
Gătim proaspăt în fiecare zi pe gustul familiei tale!

Intră pe site, consultă meniul săptămânii, inițiază o comandă iar noi ți-o livrăm a doua zi sau la data menționată de tine, în intervalul pe care îl preferi! Convinge-te comandând de pe www.oalacugust.ro și cu siguranță te vei reîntoarce, căutând GUSTUL care ți-a creat plăcere!

Te invităm să faci parte din Comunitatea Oala cu Gust și pe Facebook, care să inspire alegerea prânzului sau a cinei perfecte, pentru tot restul săptămânii!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii