Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

miercuri, 06.12.2023

Advertorial

Xerox își va mări numărul angajaților din Iași, România, într-o nouă locație din cadrul Moldova Business Center

GALERIE
Xerox - siglaExterior4Moldova Center
  • Xerox - sigla
  • Exterior4
  • Moldova Center
- +

Iaşi, 25.09.2017, Xerox va reloca unul dintre cele mai importante centre europene, Global Business Service Center-ul din Iași, România în clădirea Moldova Business Center situată în zona centrală a Iașiului.

Mutarea îi va permite companiei Xerox să își mărească numărul angajaților din Iași la aproape 300.

Spațiul din Moldova Business Center ne va permite să ne extindem echipele din Iași și să atragem cei mai valoroși angajați datorită locației centrale și a facilităților disponibile.”, a declarat Anca Rotariu, Director Regional EMEA, Global Business Service Centers, Xerox.


Echipa noastră din Iași a jucat un rol important in dezvoltarea Xerox la nivel global încă din 2013.

Grupul Xerox se va muta într-un spațiu de 2.227 metri pătrați, care a fost amenajat în conformitate cu nevoile firmei, la sfârșitul lunii septembrie.

Xerox va continua angajările pentru sediul din Iași, iar noii angajați vor oferi suport pentru departamentele de Operațiuni Internaționale (International Operations), Excelență Comercială (Commercial Excellence), Resurse Umane (Human Resources), Finanțe (Finance) şi Delivery. Există roluri noi atât pentru persoane cu pregătire tehnică, cât și în alte domenii. Stăpânirea limbii engleze este obligatorie, iar Xerox urmărește să atragă vorbitori de franceză, germană, spaniolă și italiană.

 
Despre Xerox

Corporația Xerox este un lider în tehnologie cu o cifra de afaceri de 11 miliarde de dolari americani, un lider inovator al modului în care lumea comunică și lucrează. Expertiza noastră este mai importantă ca niciodată, toți clienții având ca scop creșterea productivității, maximizarea profitabilității și creșterea satisfacției clienților. Noi oferim servicii întreprinderilor mici și mijlocii, marilor companii, sectorului public, furnizorilor de servicii grafice și partenerilor noștri care le asigură suportul necesar.             

Noi înțelegem valorile profesionale – in toate formele pe care le pot lua acestea. Am evoluat odată cu industria de la tradiționala hârtie la lumea complexă a digitalului. Fix și mobil. Personal și social. În fiecare zi, în întreaga lume – în peste 160 de țări – tehnologia noastră, sistemul nostru software și angajații noștri navighează cu succes aceste intersecții. Automatizăm, personalizăm, compilăm, analizăm și securizăm informația pentru a ne menține clienții într-un ritm de dezvoltare dinamic. Pentru mai multe informații vizitați: www.xerox.com.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un climat nefavorabil pentru eforturile de centralizare a UE (II)

Lucian DÎRDALA

Un climat nefavorabil pentru eforturile de centralizare a UE (II)

În acest moment al evoluţiei noastre ca stat-membru, la cele mai multe dintre întrebările privind centralizarea deciziei comunitare, răspunsul opiniei publice româneşti pare să fie „nu”.

opinii

Decriptarea trecutului prin lentilă literară şi lingvistică (II)

Florin CÎNTIC

Decriptarea trecutului prin lentilă literară şi lingvistică (II)

Pentru a putea înţelege cum trebuie deconstrucţia miturilor identitare româneşti operată tăios de Dan Alexe, adică iluzoria ascendenţă geto-dacă şi improbabila „continuitate” daco-romană pe aceste meleaguri, trebuie descifrat în primul rând romancierul. Iată cum l-am „citit” eu:

Noi documente despre Ciprian Porumbescu (I)

Alex VASILIU

Noi documente despre Ciprian Porumbescu (I)

La mulţi ani Alma Mater

E. TÂRCOVEANU, Dana BARAN

La mulţi ani Alma Mater

La 1 Decembrie 2023, se împlinesc 144 de ani de la naşterea şcolii de medicină de la Iaşi. Rememorându-i devenirea, suntem mai mult decât convinşi că ne putem bucura şi mândri că aparţinem acestei comunităţi – perenă apartenen­ţă de suflet la a noastră Alma Mater. 

pulspulspuls

Ce se mai aude despre alegerile de la partidoiul ieşean? Ciolacu cică nu are timp de ajuns la Iaşi

Ce se mai aude despre alegerile de la partidoiul ieşean? Ciolacu cică nu are timp de ajuns la Iaşi

Printre cei care au tot investit în noua garnitură interimară de la partidoiul ieşean, unii doar încredere, alţii însă bani, se tot aude întrebarea, zice-se, de ce nu au loc odată alegerile alea pentru conducerea pe judeţ, care trebuiau să aibă loc încă din vară-toamnă, şi dacă nu cumva s-or coace alte planuri, aşa încât investiţia lor să rămână fără caimac. 

Caricatura zilei

Lipsă ghete

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri