ZdITV: Marius Bodea, dezlănțuit la adresa primarului Chirica și atent la replicile acide ale rivalei Cosette Chichirău

sâmbătă, 01 iunie 2024, 03:00
2 MIN

Marius Bodea, văzut de mulți drept principalul contracandidat al primarului Mihai Chirica, a venit la interviurile din campania electorală realizate de ”Ziarul de Iași”. Cod unic de identificare: 21240009

El se declară adversarul cel mai motivat al actualului primar și explică motivele pentru care a adoptat o campanie agresivă pe tik-tok, dar și de acum celebrele deplasări prin oraș cu un manechin căruia i-a pus o mască asemănătoare feței edilului șef. Bodea descrie parcursul neînțelegerii care a dus la ruptura cu Cosette Chichirău, răspunde observațiilor acide ale acesteia la adresa sa, făcute într-un interviu anterior la ZdITV, și de ce nu s-a putut ajunge, în opinia sa, la un compromis care să-i țină pe amândoi în aceeași echipă.

Cum reușește să meargă în tandem cu Petru Movilă, candidatul Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean, pe care l-a criticat acid în trecut, ce înseamnă managerierea unui compromis de alianță, dacă există vreun risc ca din echipa pe care o propune acum la Consiliul Local reprezentanții PMP să asigure ulterior majoritate actualului primar. Care sunt principalele probleme ale orașului în acest moment, cum sunt acestea interconectate și ce soluții ar fi pentru rezolvarea lor, cu detalierea blocajului de trafic din Zona Bucium.

Poate fi descongestionat traficul prin investiții în infrastructura școlară, prin crearea unor centru școlare în zonele rezidențiale periferice care să rețină copiii aproape de casă? De ce lipsesc proiectele mari, structurale, pentru oraș, cum primarul Mihai Chirica are doar priorități minore și cum, în opinia sa, multiplele probleme din Justiție ale acestuia îi diminuează influența la nivelul Guvernului.

Cum replică celor care îi spun că vine din echipa veche a lui Relu Fenechiu, de ce sunt diferențe mari între Iași și Bihor în capacitatea de a face investiții, dacă va face totuși echipă cu Cosette Chichirău, dacă va câștiga cursa electorală, detalii despre proiectul monorail-ului pe care îl propune între Aeroport și Tg. Cucului, acestea, dar și multe altele, sunt temele discuției din studioul ZdITV dintre redactorul șef Toni Hrițac și Marius Bodea, candidatul Alianței Dreapta Unită la postul de primar al Iașului.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii