ZdITV: Principalele teme din prima săptămână de campanie electorală. Cum se poziționează candidații

sâmbătă, 18 mai 2024, 03:00
1 MIN

Prima săptămână din campania electorală a arătat cum intenționează partidele și candidații să-și desfășoare activitățile electorale. În primele șapte zile, candidații au luat la pas cartierele Iașului, unii pentru prima dată.

Discuțiile față în față cu alegătorii și o publicitate „agresivă” în online (Google, Facebook, presă) au fost principalele direcții urmărite de candidați. Marius Bodea (Alianța Dreaptă Unită)a luat un manechin cu imaginea lui Mihai Chirica și a făcut clip-uri video cu acesta, luându-l la rost, în principalele locuri unde, susține el, primarul în funcție evită să treacă.

În timp ce liberalii încearcă să-și maximizeze electoral unele realizări, partidele de opoziție scot în evidență proiectele ratate și lipsa de viziune.

Care vor fi temele de campanie? Ce ne arată sondajele? La ce categorie de vârstă am putea asista la o prezență de vot record? Care sunt principalele concluzii după prima săptămână de campanie?

La aceste întrebări, dar și la altele, puteți descoperi răspunsuri urmărind o discuție între redactorul-șef ZDI Toni Hrițac și Alex Andrei, reporter ZDI.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii