ZGN 2017 - Teme actuale, invitați din țară și străinătate și locație deosebită pentru desfășurare!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

ZGN 2017 - Teme actuale, invitați din țară și străinătate și locație deosebită pentru desfășurare!

GALERIE
ZGN_DAY_1_16ZGN_DAY_1_36ZGN_DAY_1_37ZGN_DAY_1_39ZGN_DAY_1_40
 • ZGN_DAY_1_16
 • ZGN_DAY_1_36
 • ZGN_DAY_1_37
 • ZGN_DAY_1_39
 • ZGN_DAY_1_40
- +

Evenimentul beneficiază de o creditare importantă: 28 credite EMC  pentru medici și 15 credite EMC  pentru asistente medicale!

La fiecare ediție propunem teme care să se alinieze progresului uluitor de rapid al medicinei. Și pentru că dermatologia este o specialitate deschisă care presupune colaborare cu alte specialități, temele propuse spre dezbatere anul acesta sunt reunite sub titlul ”Interdisciplinaritatea în dermatologie”.

Aducem în prim plan rolul Imagisticii în dermatologie. Prof. univ. dr. Maria Crișan – UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca, Clinica de Dermatologie Spitalul Clinic Județean Cluj – Napoca, speaker invitat, va vorbi despre aportul ultrasonografiei in diagnosticul si monitorizarea psoriazisului. Prof. dr. Maria Crișan, pionierul ecografiei cutanate,  este și anul acesta prezenta la manifestarea ieșeană care susține tradiția și excelența în dermatologie.  Și pentru că excelența înseamnă inevitabil și alinierea la noutate, dezvoltare și progrese, una dintre temele de anul acesta se referă la un subdomeniu în plină dezvoltare și considerăm necesar să înțelegem beneficiile oferite de acesta: microscopia confocală. Prof. univ. dr. Olga Simionescu – UMF “Carol Davila” București, cu experiență în  dermatoscopie, va susține prezentarea cu tema Diagnosticul dermatoscopic in leziunile cu pattern special de localizare. Un alt nume care aduce plus valoare evenimentului este cel al președintelui științific al conferinței - Prof. univ. dr. Ioan Nedelcu, medic primar Dermatolog, Doctor în Științe Medicale, Membru al Academiei Americane de Dermatologie, UMF “Carol Davila” București. Domnia sa va susține prezentarea cu tema Analiză critică privind aplicaţii ale ozonoterapiei în dermatologie şi dermatoestetică. Totodată, în cadrul Conferinței va fi prezent si dr. Alin Nicolescu, Secretar general SRD. Cu experienta din 1996 in abordarea afectiuniilor si tumorilor cutanate, Dr. Alin Nicolescu este promotorul laserului vascular in terapia fara cicatrici reziduale a angioamelor. Competenta evaluarii dermatoscopice si a ecografiei cutanate asigura un tratament sigur si eficient. Domnia sa va susține workshopul Accesul pacienților la terapia biologica.

De subliat că această conferință oferă medicilor dermatologi  posibilitatea de a cunoaște și împărtăși și din experiența experiența  unor specialiști de la centre recunoscute din străinătate. Dintre invitați:  prof. univ. dr. Ana Mercedes Ciurea, associate professor, Departamentul Dermatologie, The University of Texas MD Anderson Cancer Center, Aleodor Andea, MD Associate Professor, Dermatopathology Director, Molecular Dermatopathology Research Laboratory Director, Dermatopathology Molecular Diagnostics Laboratory Director, Dermatopathology Fellowship Department of Pathology University of Michigan, Ann Arbor.

Datorită nivelului științific ridicat, Conferința națională cu participare internațională "Zilele Gh. Năstase", a  XXIII-a ediție beneficiază de o creditare importantă: 28 credite EMC  pentru medici și 15 credite EMC  pentru asistente medicale. Mai multe informații despre program, invitați și înscriere, aici: www.zgn.ro.

Manifestarea tradițională  a dermatologilor ieșeni se desfășoară într-o locație simbol a Iașului: Palatul Culturii!

Și anul acesta Conferința "Zilele Gh. Năstase"  se va desfășura la Palatul Culturii.  Un edificiu simbol pentru Iași,  impresionează orice vizitator prin frumusețe, încărcătură istorică și culturală.  ”Am avut privilegiul ca imediat după deschidere, ediția de anul trecut a conferinței tradiționale  a dermatologilor ieșeni -  Conferința "Zilele Gh. Nastase" - să  fie găzduită în acest edificiu atât de important pentru Iași. Toți participanții  de la ediția de anul trecut au fost impresionați de frumusețile Palatului Culturii, de încărcătura istorică și culturală a acestuia. Mulți dintre participanți ne-au transmis le-a fost greu să aleagă între programul științific și vizitarea Palatului, motiv pentru care nu au reușit să-l vadă în totalitate. Spre bucria noastră am reușit să organizăm manifestarea din acest an tot la Palat. Mulțumim pe această cale pentru sprijinul acordat de doamna  director Lăcrămioara Stratulat. Ne-a oferit un nou prilej de a ne bucura și de frumuseațea, de  încărcătura istorică și culturală a Palatului Culturii”, a declarat prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru, vicepreședintele Conferinței, UMF ”Gr. T. Popa” Iași, șefa Clincii de Dermatologie, spitalul Clinic Județean ”Sf. Spiridon Iași. Imagini și informații despre Palatul Culturii Iași puteți găsui aici: http://palatulculturii.ro/.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Formatul Bucureşti - 9

Lucian DÎRDALA

Formatul Bucureşti - 9

Ceea ce a reieşit, însă, în urma reuniunii virtuale organizate de România, ne lasă să înţelegem că opinia majoritară a central- şi est-europenilor este favorabilă întăririi legăturii transatlantice şi, implicit, găsirii unei modalităţi de afirmare a potenţialului politico-militar al Europei care să nu pună în cauză coeziunea NATO.

Filmuletul zilei

opinii

Justificările justiţiei

Florin CÎNTIC

Justificările justiţiei

Cum lumea este încă agitată după măcelărirea cinică a unui urs de trofeu de către un cetăţean din Liechtenstein invitat dubios şi cam ilegal de nu ştiu ce asociaţie maghiară de vânători din Covasna, a trecut neobservat un eveniment important: o hotărâre a Curţii Constituţionale care a creat deranj în justiţie.

Avea tot felul de idei crazy

Radu PĂRPĂUȚĂ

Avea tot felul de idei crazy

Viki ar fi fost o fată frumoasă, dacă n-ar fi avut pe obrazul drept şi pe gât cicatricile hidoase ale unei arsuri. Când avea doisprezece ani, taică-său venise acasă beat şi o pusese să aprindă lampa abia stinsă şi încinsă. În urma exploziei, rămăsese pe toată viaţa însemnată. 

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (IV)

Am întâlnit deseori muzicieni care, ascultând cuvintele admirative despre o creaţie a lor din trecute perioade, preferau comentariile celor mai recente realizări - atitudine firească în cazul profesionistului preocupat mereu să evolueze. Totuşi, adăugând ultima serie de tuşe la portretul lui Cristian Mandeal, mă voi întoarce mai întâi la cronicile concertelor susţinute la Iaşi, deşi selecţia este dificilă, pentru că sunt numeroase, toate apreciative.

pulspulspuls

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ce ciudăţenii se mai întâmplă pe ogorul partidoiului ieşean

Ceva ciudat simţim că parcă se întâmplă la partidoiul ieşean în ultimele zile, dragi cetitori. Şi nu ştim dacă are legătură cu aşezarea taberelor în vederea pregătirii alegerii conducerii viitoare a filialeri au ba. 

Caricatura zilei

De ce ești mai iute cu antenă?

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.