anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

sambata, 28.01.2023

Ziarul Sărbătorilor 2020 - ghidul tău la cea mai importantă sărbătoare a oraşului

GALERIE
ZS--pg1
  • ZS--pg1
- +

De 28 de ani, Sărbătorile Iașului transformă orașul nostru într-un loc al emoției și speranței. În această toamnă, în condiții de pandemie, au fost restrănse manifestările, la care sunt așteptați, în condții de siguranță, locuitorii Iașului.

Așa cum este și firesc, evenimentul principal al Sărbătorilor Iașului îl reprezintă Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva – Protectoarea Moldovei.

Ca şi în anii trecuţi, am pregătit o ediţie specială dedicată acestui eveniment: "Ziarul Sărbătorilor".

"Ziarul Sărbătorilor" are 20 de pagini, este gratuit şi  va însoţi, gratuit, ediţia tipărită a Ziarului de Iaşi de miercuri, 14 octombrie 2020.

Din cuprins:  Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva - programul manifestărilor organizate de către Mitropolia Moldovei şi Bucovinei - Arhiepiscopia Iaşilor, Iași - capitala culturală și spirituală a României, istoria Palatului Culturii Iași, istoria veche a Iașului, articole bine documentate despre Sfânta Cuvioasă Parascheva, precum și informații utile despre infecția cu SARS-COV 2 în zona de NE a României. PARTENERI PRINCIPALI:  Iaşisting Grup Compania Antibiotice, Stef InvestPARTENER:  Colegiul Medicilor Stomatologi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.