"Zilele Cardiologice Prof. Dr. George I.M. Georgescu", cea de-a IV-a ediţie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

La Iaşi

"Zilele Cardiologice Prof. Dr. George I.M. Georgescu", cea de-a IV-a ediţie

GALERIE
Arsenescu
  • Arsenescu
- +

La Iaşi, la sfârşitul lunii octombrie, se va desfăşura  cea de-a IV-a ediţie "Zilele Cardiologice Prof. Dr. George I.M. Georgescu". Evenimentul va avea loc  în perioada 26 - 28 octombrie 2017 la Palatul Culturii, locaţie emblematică a Iaşului, şi se adresează medicilor cardiologi dar şi celorlalte specialităţi medicale în sesiuni cu profunde conotaţii multidisciplinare.

În cadrul manifestării vor fi audiate conferinţe, simpozioane, mese rotunde, lucrări originale, sesiunea rezidenţilor şi cursuri pentru asistenţii medicali. Evenimentul va avea şi o secţiune de postere. „Pe parcursul anilor, manifestarea organizată la Iaşi a devenit una de notorietate în rândul evenimentelor organizate de cardiologi. Prin temele abordate şi nivelul discuţiilor, manifestarea s-a transformat într-o conferinţă de mare interes, la ediţia a III-a fiind prezenţi peste 900 de particpanţi.
 
Precizez că şi la ediţia de anul acesta  vor participa personalităţi marcante ale medicinii româneşti din centre universitare cu tradiţie: Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Targu Mureş, Braşov, Sibiu, Constanţa. Informaţiile  ştiinţifice prezentate în cadrul sesiunilor complexe vor fi up-datate după noile ghiduri ale Societăţii Europene de Cardiologie publicate în 2017, precum şi după alte surse bibliografice de mare actualitate. Sesiunea omagială dedicată Prof. Dr. George I. M. Georgescu, care a fost organizată la fiecare ediţie a manifestării, va fi susţinută de nume prestigioase ale cardiologiei româneşti”, a declarat prof. univ. dr. Cătălina Arsenescu Georgescu, preşedintele conferinţei. Organizatorul acestei manifestări ştiinţifice este Clinica de Cardiologie Medicală din Institutul de Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. George I.M. Georgescu" şi se va derula sub egida Societăţii Române de Cardiologie, a Universităţii de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" Iaşi, precum şi a Societăţii de Medici şi Naturalişti Iaşi.
 
Menţionăm câteva dintre sesiunile incluse în programul manifestăii:Curs de Insuficienţă Cardiacă – clasic, actual şi perspective; Minicurs Boala arterială periferică; HTA – boală multidisciplinară; De la terapie la iatrogenie; Boala coronariană ischemică – preveţie şi tratament; Patologia cordului drept în actualitate;Heart team în bolile valvulare. La manifestare sunt invitaţi să participe  medici din toate specialităţile medicale, medici rezidenţi şi studenţi din anii mari de studii. Participanţii înscrişi vor primi diplome de participare şi credite de educaţie medicală continuă. Cei interesaţi pot accesa site-ul www.cardiologieiasi.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.