"Zilele Cardiologice Prof. Dr. George I.M. Georgescu”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 29.11.2020

600 de medici din întreaga ţară participă zilele acestea la Iaşi la lucrările Conferinţei  "Zilele Cardiologice Prof. Dr. George I.M.Georgescu”, ajunsă la cea de-a IV-a ediţie.

GALERIE
conferinta_arsenescu_01conferinta_arsenescu_02conferinta_arsenescu_03
 • conferinta_arsenescu_01
 • conferinta_arsenescu_02
 • conferinta_arsenescu_03
- +

600 de specialişti s-au reunit zilele acestea la Iaşi, medici cardiologi dar şi medici din alte specialităţi, la cea de-a IV-a ediţie a Conferinţei  "Zilele Cardiologice Prof. Dr. George I.M.Georgescu”.

 

600 de specialişti s-au reunit zilele acestea la Iaşi, medici cardiologi dar şi medici din alte specialităţi, la cea de-a IV-a ediţie a Conferinţei  "Zilele Cardiologice Prof. Dr. George I.M.Georgescu”. Manifestarea se bucură de prezenţa unor nume cunoscute în domeniul cardiologiei şi a devenit una de interes în lumea medicală datorită dezbaterii pe teme de actualitate în domeniu. „Suntem la cea de-a IV-a ediţie şi de fiecare dată am reuşit să aducem la Iaşi un număr important de medici. Acest lucru e posibil deoarece, la fiecare ediţie, am dovedit cât de importantă este comunicarea şi diseminarea informaţiilor. Informaţiaşi noutăţile  în medicină,şi în mod particular în cardiologie, au un dinamism foarte mare. Sunt  actualităţi, noutăţi care trebuie comunicate permanent. Toate acestea trebui să ajungă la specialişti nu doar prin intermediul ghidurilor şi al publicaţiilor. Trebuiesc dezbătute, înţelese şi diseminate în rândul practicienilor care îngrijesc mii de pacienţi”, a declarat prof. dr. Cătălina Arsenescu Georgescu, preşedintele conferinţei. De precizat că la deshiderealucrărilor conferinţei au participat oficialităţi atât din mediul academic ieşean, cât şi din alte domenii.

„Rectorul UMF Iaşi a avut un cuvânt la deschidere, dar am avut onoarea de a fi salutaţi şi de alţi reprezentanţi ai societăţii ieşene, dovadă că activitatea noastră medicală nu este ignorată. Alături de reprezentanţii  CJ şi ai Primăriei, au ţinut să transmită medicilor un salut la deshidere şi reprezentanţiiBisericilor Ortodoxe şi Catolice. Bineînţeles, o secţiune aparte a manifestării a fost omagierea profesoruluiGeorge I.M. Gerogescu,  cel care a fondat Institutul de Cardiologie Iaşi”, a mai adăugat prof. dr. Cătălina Arsenescu Georgescu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Gânduri despre Maradona

Nicolae GRECU

Gânduri despre Maradona

De morţi nu se vorbeşte decât de bine, dar nu trebuie uitat nici răul din ei.

Filmuletul zilei

opinii

Vechiul Testament - Septuaginta - Nicolae Spătarul Milescu (III)

Eugen MUNTEANU

Vechiul Testament - Septuaginta - Nicolae Spătarul Milescu (III)

Prezentarea succintă a începuturilor tradiţiei biblice româneşti continuă cu o schiţă de portret a iniţiatorului acestei tradiţii, Nicolae Spătarul Milescu.

Egalitatea de gen: de la controversele teoretico-ideologice la politica publică

Ciprian IFTIMOAEI

Egalitatea de gen: de la controversele teoretico-ideologice la politica publică

Problematica de gen şi egalitatea de şanse între bărbaţi şi femei a fost abordată încă din anii ‘60 în cadrul studiilor despre rolul femeilor în politică şi dezvoltarea socioeconomică (women studies), mai apoi în cadrul studiilor feministe (feminist studies), iar în prezent în cadrul studiilor de gen (gender studies). În altă ordine de idei, egalitatea de tratament între bărbaţi şi femei a constituit un principiu fundamental al Uniunii Europene încă de la înfiinţarea sa. 

Adevărul tău ar trece „testul frumuseţii”?

pr. Constantin STURZU

Adevărul tău ar trece „testul frumuseţii”?

Unul dintre ucenicii mei avea, la un moment dat, probleme la serviciu. Se confrunta cu tot soiul de neplăceri, cu şicane şi chiar cu ameninţări. M-a întrebat ce să facă, dacă nu cumva e momentul să renunţe şi să caute altceva de lucru. Eventual în alt domeniu. Îl ştiu ca fiind o persoană competentă, talentată şi dăruită în lucrarea sa. 

pulspulspuls

Analiză şi sinteză: brânza politică şi prazul electoral

Analiză şi sinteză: brânza politică şi prazul electoral

Dacă tot am vorbim ieri aici de vasilici şi tiriplici, iaca ce ne-au indicat unii cetitori atenţi: una bucată poză faină scociorâtă prin cotloanele feisbuciste, de campanie, cu actualul şi viitorul deputat de Iaşi Vasile Cîtea, ex-boxer, aflat în piaţă la Bălţaţi, locul de baştină. 

Caricatura zilei

Planul Aproape Naţional de Redresare şi Rezilienţă (zic aproape fiindcă Iașul nu este inclus)

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.