Zilele Spitalului Căi Ferate
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Zilele Spitalului Căi Ferate

GALERIE
spital Iasi
  • spital Iasi
- +

Începând de ieri, 22 octombrie, şi până pe 27 octombrie, au loc „Zilele Spitalului Clinic Căi Ferate Iaşi“, unde se vor dezbate teme legate de „Siguranţa circulaţiei“, teme medicale, dar şi diferite cazuri clinice. Manifestarea are loc în Sălile Mihai Eminescu şi Ion Creangă de la Hotel Astoria, dar şi în cadrul spitalului, fiind aşteptaţi să participe manageri din întreaga reţea a spitalelor de profil din ţară, dar şi medici din diferite specializări. 

Organizatorii acestui eveniment sunt Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“, Colegiul Medicilor Iaşi şi Spitalul Clinic CF Iaşi. „Acest eveniment a reuşit în ultimii zece ani să reunească peste 250 de medici din diferite specialităţi, peste 100 de asistente medicale, şi cei cărora le datorăm întreaga valoare a evenimentului, lectorii manifestării noastre, care la ultima ediţie au ajuns la un număr de peste 80“, au precizat organizatorii. Astfel, astăzi, de la ora 09.00, în amfiteatrul spitalului va avea loc conferinţa „Siguranţa în transporturi - problemă de siguranţă naţională“, unde vor participa managerii din cele 15 spitale ale reţelei Ministerului Transporturilor, alături de invitaţi din conducere, ziua continuând cu prezentări ale medicilor. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce vacanţele în Grecia ar trebui interzise? Urlă toată ţara!

Dan CONSTANTIN

De ce vacanţele în Grecia ar trebui interzise? Urlă toată ţara!

Câteva idei despre preocupările estivale ale politicienilor  

Filmuletul zilei

opinii

Limaxul „spaniol” şi corectitudinea politică

Michael ASTNER

Limaxul „spaniol” şi corectitudinea politică

În loc de prefaţă, două însemnări de jurnal amnăşan.  

România lui Salvador Dali

Nichita DANILOV

România lui Salvador Dali

În Sectorul I al capitalei ne aflăm în plin surrealism. De fapt, acolo are loc un experiment, un performance făcut la o scară atât de mare, încât ar invidia-o orice performer. Căci, conform datelor statistice, Sectorul I al capitalei are în jur de 255.000 de suflete înregistrate oficial. 255 000 e cifră, pe care o poate lua în calcul chiar şi Big Data, care operează cu cifrele de ordinul sutelor de milioane şi chiar al miliardelor.

Pandemie şi senzualitate

Dana ȚABREA

Pandemie şi senzualitate

Deşi cu trimiteri evidente la carnal, spectacolul în regia lui Radu Afrim care-a câştigat premiul Uniter e poematic. Textul degajă senzualitate, imaginile video completează scenicul împlinit de trupesc cu peisaje umane caleidoscopice, reliefate prin efecte. Povestea se ţese din fragmente, cu actori care îşi expun umanitatea pe scenă sau ecran, care îşi ascund ori revelează inima, corporalitatea. Sunt foarte multe roluri, diverse, de compunere excentrică sau mai palpabile, pe adâncime sau mai exterioare, unele mai teatrale, altele filmice. În schimb, situaţiile scenice se volatilizează voit, într-un întreg fluid, eterizat, sub semnul unei detaşări implicate.

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.