Ziua Carierei la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Advertorial

Ziua Carierei la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iaşi

GALERIE
20170223_101912DSCN3463
  • 20170223_101912
  • DSCN3463
- +

Joi, 18 mai 2017, între orele 10.00 şi 17.00, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iaşi organizează Ziua Carierei în incinta Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” Iaşi şi la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” Iaşi, Filiala „Ion Creangă”.


Evenimentul se integrează în Zilele Şcolii - 2017 şi îşi propune să contribuie la dezvoltarea abilităţilor de explorare a alternativelor educaţionale şi ocupaţionale necesare pentru luarea unei decizii optime de carieră.

Programul zilei va fi structurat pe 3 paliere acţionale:

•    Un schimb de experienţă şi bune practici sub titlul „Proiectele Erasmus+, oportunităţi de orientare în carieră”, adresat elevilor claselor IX- XI, care se va desfăşura în intervalul 10.00 - 12.00 în sala de festivităţi a Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” Iaşi şi care va avea ca invitaţi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, precum şi ai Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi;

•    O bibliotecă vie cu titlul „Biblioteca e vie. Cărţile pot vorbi!”, adresată elevilor claselor IX- XI, care se va desfăşura la Filiala „Ion Creangă” a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi (Casa Sindicatelor), în intervalul 13.00 – 17.00 şi care va reuni pe rafturile sale 11 „cărţi vii”, specialişti în medicină, drept, relaţii publice, servicii psihosociale, actori, artişti plastici, politişti etc.;

•    Dezbateri cu tema „Cum să te faci ce vrei tu când vei fi mare?”, adresate elevilor claselor V- VII şi la care vor fi invitaţi părinţi şi profesionişti în diferite domenii de activitate.

Ne dorim ca elevii noştri să cunoască oameni-model, oameni cu poveşti de viaţă şi de carieră care reflectă un mod autentic de a-şi trăi viaţa şi care au deschiderea de a împărtăşi din învăţămintele lor. Sperăm, în acest fel, să-i provocăm să-şi planifice viitorul şi cariera şi să-şi stabilească priorităţile, să fie mai bine pregătiţi pentru a răspunde nevoilor tot mai mari de adaptabilitate pe piaţa muncii”, a declarat doamna Manuela COŢOFAN, director al Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri” Iaşi.

Pentru multe detalii şi informaţii referitoare la organizarea acestui eveniment:

Prof. Manuela COŢOFAN

e-mail: vasile_alecsandri_iasi@yahoo.com

tel. / fax. 0332/418760 (secretariat)

tel. 0232/218241, 0733/680068 (director)
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.