Ziua Medicului de Familie la Spitalul „Providenţa”, ediția a V-a
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Eveniment (P)

Ziua Medicului de Familie la Spitalul „Providenţa”, ediția a V-a

GALERIE
ziua medicului de familie - spitalul providenta Logo 2019 copy
 • ziua medicului de familie - spitalul providenta Logo 2019 copy
- +

Spitalul „Providenţa” va organiza a V-a ediție a Zilei Medicului de Familie, o întâlnire dedicată colaboratorilor și partenerilor unității medicale.

Evenimentul care va avea loc joi, 09 mai 2019, își dorește să aducă în același cadru medicii de familie alături medicii specialiști din cadrul Spitalului, pentru a facilita comunicarea, schimbul de experiențe și împărtășirea de idei cu privire la relația pacient – medic de familie – medic specialist.

De asemenea, pentru a oferi un act medical de calitate pentru pacient este nevoie să găsim soluții concrete de colaborare și informare în vederea respectării procedurilor în domeniul medicinei de familie.

Evenimentul va marcat Ziua Medicului de Familie, sărbătorită la nivel internațional pe 19 mai, dată care a fost stabilită în 2010 de către WONCA (World Organization of Family Doctors). Această zi este, așa cum subliniază dr. Garth Manning, directorul executiv al WONCA- ,,O ocazie deosebită pentru a recunoaște rolul central al medicilor de familie în asigurarea unei asistente medicale holistice, bazate pe continuitate și comprehensiune, adaptată fiecărui pacient în parte”.

Rolul medicului de familie în menţinerea unei comunități sănătoase este deosebit de important, acesta fiind un pilon de bază în relația cu pacientul. Evaluarea stării de sănătate a populației, pornește de cele mai multe ori de lamedicul de familie. Astfel, prin trierea, rezolvarea sau direcţionarea cazurilor către medicii specialişti contribuie la prevenţia multor boli şi chiar la salvarea unor vieţi.

Programul se va desfășura în intervalele orare: 10:00-12:30 sau 14:00–16:30. Accesul la eveniment doar pe bază de invitație.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să sunați la 0766 092 214.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum s-au transformat o parte din mass media din câini de pază ai democrației, în agenți de propagandă și portavoce a autorităților

Alexandru LĂZESCU

Cum s-au transformat o parte din mass media din câini de pază ai democrației, în agenți de propagandă și portavoce a autorităților

Marea majoritate a jurnaliştilor români continuă să se închine la „icoanele” New York Times, Washington Post, CNN, The Guardian, nerealizând că acestea au deviat între timp semnificativ de la etica şi standardele tradiţionale ale jurnalismului.  

Filmuletul zilei

opinii

Câte ceva despre ororile nazismului

Nichita DANILOV

Câte ceva despre ororile nazismului

Realitatea din lagărele de naziste era atât de cosmetizată de aparatul de propagandă, încât chiar şi prizonierii proaspăt aduşi în vagoanele de vite sigilate aveau tendinţa să nu dea crezare sinistrelor zvonuri legate de exterminare. Ca să nu intre în panică, deţinuţii ce coborau din trenuri aveau parte de o privelişte aproape bucolică. E drept că exista sârmă ghimpată. Dar dincolo de sârmă domnea o ordine desăvârşită.

Povestea unui newsletter: Eminescu şi statistica

Ciprian IFTIMOAEI

Povestea unui newsletter: Eminescu şi statistica

Pe la începutul lunii decembrie 2021, mă pomenesc cu un telefon de la prietenul şi colegul Bogdan Pătărlăgeanu de la Direcţia de Comunicare a Institutului Naţional de Statistică (INS) cu propunerea de a colabora la un Newsletter pentru Ziua Culturii Naţionale (15 ianuarie) în care să surprindem crâmpeie din publicistica economică şi socială a poetului Mihai Eminescu, eventual, condimentate cu date statistice. Mai înainte de toate, prietenul Bogdan se interesă dacă ştiu ceva despre legătura lui Eminescu cu statistica, parcă, bănuind că am în lucru un studiu cu tema „Scurt istoric al statisticii oficiale în România” în care aveam câteva rânduri despre tema în cauză.

Atenţie la trend

Michael ASTNER

Atenţie la trend

În loc de motto: Jocurile minţii// cum mai reuşim noi/ să ne construim/ propriile capcane - cu cât mai sofisticate,/ cu atât mai durabilă/ propria închisoare.

pulspulspuls

Credeaţi că, gata, nu-i vom mai vedea pe firmament? Ei, iote că reapar!

Credeaţi că, gata, nu-i vom mai vedea pe firmament? Ei, iote că reapar!

Aho aho, cetitori fraţi, staţi puţin şi nu mânaţi, căci pe astăzi Moşu’ vouă vă aduce brânză, ouă, dar şi niscai noutăţi din niscaiva zone mai mici ale politichiei ieşene pe care mulţi dintre noi le cam scosesem la pensie de câţiva ani, pe unii reprezentanţi chiar fără vechimea completă, ci pe caz de boală. 

Caricatura zilei

Pantaloni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X