anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 03.06.2023

ADVERTORIAL

Ziua Naţională a Contabilului Român

GALERIE
SIGLA BUNA
  • SIGLA BUNA
- +

 

Prilej de aniversare pentru toţi profesioniştii contabili din România, membri ai CECCAR sau angajaţi în diverse ramuri ale economiei, cu toţii vom sărbători în data de 21 septembrie, cea de-a IX-a editie a Zilei Naționale a Contabilului Român.
Evenimentul este sărbătorit în mod unitar în toată țara, sub patronajul filialelor CECCAR, pentru promovarea imaginii, intereselor şi rolului contabilului într-o economie de piaţă concurențială. Sunt așteptați alături de membrii CECCAR beneficiarii serviciilor lor, directori economici, directori financiari, contabili șefi, precum și invitaţi de seamă din instituţiile publice.
Ziua Naţională a Contabilului Român reprezintă, aşa cum spunea cel care a iniţiat-o, preşedintele Marin Toma, „un prilej pentru a aduce un omagiu tuturor celor care au luptat sau au sprijinit activităţile CECCAR – membrii fondatori, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi ai administraţiilor locale, autorităţi publice, organisme neguvernamentale – asociaţii şi fundaţii, precum şi structurile alese sau executive ale CECCAR şi, nu în ultimul rând, experţilor contabili şi contabililor autorizaţi – aceşti furnizori de încredere şi de securitate financiară – care au asigurat unitatea şi au dat puterea şi resursele necesare tuturor realizărilor din profesia contabilă”.
Este, de asemenea, un prilej de a reafirma adevărul potrivit căruia CECCAR a dat şi dă dovadă de o capacitate remarcabilă de gestionare şi organizare a profesiei contabile, devenind – graţie înaltului profesionalism al membrilor săi – şi un organism profesional foarte apreciat la nivel european şi internaţional.
Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi în data de 21 septembrie 2013, începând cu ora 10.00, în Aula Magna din cadrul Universităţii Petre Andrei, la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a Contabilului Român.
 
LA MULŢI ANI!
Tuturor profesioniștilor contabili şi mult succes în activitățile pe care le desfășurați.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Radu POPESCU

Organizarea Summitului CPE în Republica Moldova: beneficii și manipulări politice

Pentru că nu toate lucrurile pot fi perfecte până la capăt, un aspect interesant ce trebuie remarcat este modul în care primarul pro-rus al Chișinăului, Ion Ceban, (care se prezintă acum ca pro-european, în ciuda trecutului său pro-rus, așezat de-a stânga socialistului Igor Dodon) a încercat să-și schimbe imaginea, profitând de vizibilitatea evenimentului, pentru a-și promova propriile interese politice.

opinii

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Eugen MUNTEANU

Dosoftei, primul și cel mai mare poet român de până la Eminescu (II)

Autorul serialului continuă argumentația ideii formulate în titlu, marcând astfel aniversarea, în anul în curs, a celor 350 de ani de la tipărirea versiunii versificate a psalmilor biblici în limba română.

Rapide notaţii „la cald”

Alexandru CĂLINESCU

Rapide notaţii „la cald”

Negocierile dintre guvernanţi şi liderii sindicatelor nu m-au convins. Liderii mi s-au părut cam oscilanţi, gata să se înţeleagă cu puterea şi cred că doar presiunea venită de la „bază” i-a determinat să nu cedeze.

Carol Mihalic de Hodocin (1)

Neculai SEGHEDIN

Carol Mihalic de Hodocin (1)

În faţa Catedralei Mitropolitane din Iaşi există o lucrare monumentală din fontă, cu o înălţime de aproape 7 metri şi o greutate de 4,3 tone, realizată în stil gotic după planurile inginerului hidraulic şi montanist Carol Mihalic de Hodocin. Este vorba de o cişmea, turnată în Moravia, monumentul fiind consfinţit îndămânării publice de către Grigore Ghica la 1851, după cum este precizat în înscripţia în română şi latină de pe lucrarea cu pricina.

pulspulspuls

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Calcule electorale la partidoiul ieşean: brânză mare sau urdă mică

Prin partidoi se bârfeşte că unul din argumentele pentru care fostul activist pro-autostradă şi fost conţilier ministerial ieşean Cătălin Brânzoi a fost uns şef interimar la compania de autostrăzi şi drumuri naţionalear fi fost şi socoteala lui nea Măricel că, în acest mod, îşi măreşte baza de recrutare pentru un candidat cât mai viabil la Premăria ieşeană. 

Caricatura zilei

Greva și Mașina școală

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca daca salariile profesorilor vor fi dublate in urma grevei calitatea actului educational va creste

vezi raspunsuri