anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ADVERTORIAL

Ziua Naţională a Contabilului Român

GALERIE
SIGLA BUNA
  • SIGLA BUNA
- +

 

Prilej de aniversare pentru toţi profesioniştii contabili din România, membri ai CECCAR sau angajaţi în diverse ramuri ale economiei, cu toţii vom sărbători în data de 21 septembrie, cea de-a IX-a editie a Zilei Naționale a Contabilului Român.
Evenimentul este sărbătorit în mod unitar în toată țara, sub patronajul filialelor CECCAR, pentru promovarea imaginii, intereselor şi rolului contabilului într-o economie de piaţă concurențială. Sunt așteptați alături de membrii CECCAR beneficiarii serviciilor lor, directori economici, directori financiari, contabili șefi, precum și invitaţi de seamă din instituţiile publice.
Ziua Naţională a Contabilului Român reprezintă, aşa cum spunea cel care a iniţiat-o, preşedintele Marin Toma, „un prilej pentru a aduce un omagiu tuturor celor care au luptat sau au sprijinit activităţile CECCAR – membrii fondatori, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi ai administraţiilor locale, autorităţi publice, organisme neguvernamentale – asociaţii şi fundaţii, precum şi structurile alese sau executive ale CECCAR şi, nu în ultimul rând, experţilor contabili şi contabililor autorizaţi – aceşti furnizori de încredere şi de securitate financiară – care au asigurat unitatea şi au dat puterea şi resursele necesare tuturor realizărilor din profesia contabilă”.
Este, de asemenea, un prilej de a reafirma adevărul potrivit căruia CECCAR a dat şi dă dovadă de o capacitate remarcabilă de gestionare şi organizare a profesiei contabile, devenind – graţie înaltului profesionalism al membrilor săi – şi un organism profesional foarte apreciat la nivel european şi internaţional.
Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi în data de 21 septembrie 2013, începând cu ora 10.00, în Aula Magna din cadrul Universităţii Petre Andrei, la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a Contabilului Român.
 
LA MULŢI ANI!
Tuturor profesioniștilor contabili şi mult succes în activitățile pe care le desfășurați.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Alegeri americane: contextul extern (II)

Alexandru LĂZESCU

Alegeri americane: contextul extern (II)

Ca preşedinte, Joe Bidenar vrea ca America să reînvie ideea de „ordine internaţională liberală”; va primi cu siguranţă aplauze pentru asta, dar voci mai pragmatice avertizează că susţinătorii acestei viziuni văd lumea aşa cum şi-ar dori să fie şi nu cum este cu adevărat.

Filmuletul zilei

opinii

Privind, cu nostalgie, spre apus

Nichita DANILOV

Privind, cu nostalgie, spre apus

Povestea pe care ne-o propune Andra în Privind către Apus e una a timpului nostru, în care, după cum am spus, spaţiul real şi cel virtual coexistă în armonie.

Şi brusc totul a reînceput să conteze…

Dana ȚABREA

Şi brusc totul a reînceput să conteze…

Unchiul Vanea, lecturat scenic şi regizat de Claudiu Goga, este un dublu statement susţinut de actorii ieşeni, pledând pentru normalitatea teatrului (redeschiderea teatrelor) şi pentru revenirea la teatralitate. Cred că am acumulat cu toţii mult prea multe temeri, tristeţi, nevroze, drame, iar lucrul acesta a început să se vadă. Şi brusc, un spectacol teatral prin excelenţă, în două părţi, vizionate în două zile diferite, ne-a redat speranţa că totul va începe să conteze din nou. 

Modificarea de dragul modificării

Michael ASTNER

Modificarea de dragul modificării

- articol fără covid 19 -

pulspulspuls

Hopa: madama senator a fost văzută prin târg...

Hopa: madama senator a fost văzută prin târg...

O ştire pozitivă pe ziua de astăzi, dacă tot e uichend: apreciem în mod deosebit efortul madamei senator şi notar de Bucureşti Iulia Scântei de a bate atâta amar de drum până la Iaşi personal, deşi putea semna o împuternicire, cum face atâtea pentru partid, ca să îşi depună aici dosarul de candidat la un nou mandat de senator. 

Caricatura zilei

Plasma

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.