anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Comunicat de Presă

Ziua Porților Deschise la Antibiotice

GALERIE
Antibiotice
 • Antibiotice
- +

Compania Antibiotice își dorește dezvoltarea unui dialog cu membrii comunităților din vecinătatea sa organizând Ziua Porților Deschise. 

Pentru a oferi posibilitatea participării unui număr cât mai mare de persoane la evenimentul Ziua Porților Deschise, programul de vizitare se desfășoară în două zile. Astfel, locuitorii din localitățile Valea Lupului, Miroslava, Uricani și Iași sunt așteptați:
 
Vineri, 24 iunie 2022, în intervalele orare:
 
- Sesiunea I: 10:00-12:00
- Sesiunea II: 13:00-15:00
- Sesiunea III: 16:00-18:00
 
Sâmbătă, 25 iunie 2022 în intervalul orar 10:00- 12:00.
 
Ziua Porților Deschise face parte din acțiunile destinate dezvoltării dialogului cu membrii comunității și contribuie la identificarea de programe și proiecte care să se plieze pe nevoile acestora și care să aducă valoare în comunitate, înscriindu-se în strategia de dezvoltare durabilă a companiei - brand prietenos și responsabil.
 
 
Membrii comunității sunt așteptați să viziteze platforma Antibiotice și să afle de la specialiștii companiei care sunt investițiile realizate în ultimii ani în vederea protejării mediului, precum și planurile de dezvoltare viitoare ale Antibiotice, brand prietenos și responsabil.
 
Înscrierile pentru participarea la Ziua Porților Deschise se fac la adresa de mail: relatii.publice@antibiotice.ro sau la telefon 0232-209421 până pe data de 23 iunie 2022.
 
Rugăm persoanele înscrise să fie prezente cu 10 minute înainte de începerea sesiunii pentru care au optat.
 
Antibiotice are grija de datele dvs cu caracter personal. Pentru mai multe informatii va invităm să accesați GDPR https://www.antibiotice.ro/prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal/?fbclid=IwAR3xKVu14LUQy_b6wczO7aYcLXLXKJ4c0IvwKoi2Ojjegq-F8ibunwSq4q8
 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.