Ziua porților deschise la Seven Hills International School
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 06.12.2020

Comunicat de presă

Ziua porților deschise la Seven Hills International School

GALERIE
Ziua portilor deschise 7H
  • Ziua portilor deschise 7H
- +

Vreți să știți cum s-ar simți copilul dumneavoastră într-o școală Cambridge? Nu trebuie să mergeți în Marea Britanie! Ne găsiți în Iași, pe Bd. Chimiei nr 1A (Campus Tudor Vladimirescu).

Seven Hills International School, prima școală internațională din Regiunea de Nord-Est care urmează curriculum-ul britanic, organizeaza Ziua Porților Deschise, miercuri, 15 martie.

Părinții și elevii de toate vârstele sunt așteptați între orele 10,00 și 16,00, să vadă cum se desfășoară o zi obișnuită de studiu, care sunt dotările unității și să cunoască viitorii profesori. 

Totodată sunt asteptați părinții care au copii cu dizabilități, școala noastră având o politică incluzivă.

SHIS urmează modelul britanic de educație: National Curriculum for Wales and England (varianta Cambridge), dar și curriculumul românesc. Toate disciplinele sunt predate în sistem bilingv.

SHIS este școală certificată COBIS (Consiliul Internațional al Școlilor Britanice), autorizată ARACIP. Din aprilie 2015, SHIS este școală Cambridge și face parte din familia școlilor internaționale subordonate Universității Cambridge, UK.

SHIS promovează un concept nou – școala ca o comunitate educațională și se adresează atât copiilor de naționalitate română cât și expaților sau cetățenilor de alte naționalități care locuiesc în România. Dezvoltarea industriei IT și outsourcing, dar și interesul crescând al investitorilor străini pentru această parte a lumii, au constituit motive importante în decizia de deschidere a școlii noastre.

SHIS funcționează într-un spațiu renovat recent, ce dispune de condiții bune pentru desfășurarea unui program educațional compatibil cu standardele unei școli britanice. Astfel, SHIS propune un concept inovativ – școala cu un design și infrastructură modernă, deschisă, cu un grad ridicat de transparență pe toate planurile (relațional, profesional, decizional, fizic) și focalizată pe folosirea metodelor și strategiilor inovative ce includ tehnologiile IT în predare, evaluare și învățare.

SHIS are o echipă de profesori tineri, bine pregătiți din punct de vedere profesional și cu un potențial de dezvoltare foarte mare.

SHIS dezvoltă relații de parteneriat cu școli, universități și centre educaționale din țară și din străinătate, cu organizații din societatea civilă și cu instituții publice ale administrației la nivel local, național și european.

Predarea are la bază întotdeauna un obiectiv de învățare și este: activ-participativă, centrată pe înțelegere, conectată la realitatea concretă, activă și variată, pornind de la cunoștințele anterioare ale elevilor. Strategiile recomandate sunt: conversația, dezbaterea, experimentul, jocul didactic, jocul de rol, proiectele de grup. Predarea și întreg procesul educațional au ca punct de reper (în proiectare și derulare) dezvoltarea complexă a elevilor.

În cadrul Seven Hills International School, evaluarea inițială și formativă se află în centrul procesului de promovare a învățării copiilor. Școala oferă un cadru în care obiectivele educaționale pot fi stabilite în acord cu potențialul fiecărui elev și progresul copiilor este susținut și monitorizat. Procedurile noastre de evaluare nu țin de prejudecăți, evitându-se etichetările, ierarhizările și generalizările.

Pentru orice informații ne puteți contacta la tel: 0758.047.613 sau pe email: office@sevenhills.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Oaze de stabilitate

Nicolae GRECU

Oaze de stabilitate

Echipele româneşti n-au nevoie de antrenori din divizia a enşpea spaniolă sau de expiraţi din alte vremuri pentru a reuşi.

Filmuletul zilei

opinii

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Eugen MUNTEANU

Portret de impostor: Teodosie Şpagoveanu

Întrerup seria foiletoanelor despre începuturile tradiţiei biblice româneşti, împins de durere şi indignare faţă de comportamentul incalificabil al cetăţeanului Teodosie Petrescu, Arhiepiscop de Tomis şi membru al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Pacient al spitalului numit „lume”

pr. Constantin STURZU

Pacient al spitalului numit „lume”

Căutând să pun în ordine textele scrise de-a lungul timpului, texte pe care le grupez în viitoare volume tematice, am dat peste un interviu acordat acum patru ani lui Gabriel Andronache - unul dintre cei mai talentaţi scriitori pe care-i cunosc. Întrucât unele dintre gândurile mele de atunci sunt de cea mai strictă actualitate, le reiau şi în rubrica mea săptămânală, cu o minimă adaptare şi cu intertitluri în loc de întrebări. Sunt patru teme diferite, însă au un acelaşi subiect: omul şi dorul său de Cerul văzut printr-o fereastră de „spital”.

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

Alex VASILIU

Antonin Ciolan - muzicianul patriot

În preajma zilei naţionale a României, când se mai discută despre patriotism, trebuie evocată personalitatea dirijorului, profesorului, organizatorului de instituţii şi evenimente muzicale Antonin Ciolan. Mai ales astăzi, când s-au adunat exact cinci decenii de la dispariţia sa.

pulspulspuls

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce caută Mihai Chirica pe hartă?

Ghici ce făcea premarele Mihai Chirica după prezentările PNRR şi a traseelor de autostradă din zona Moldovei de către liderii şi miniştrii PNL, stimaţi telespectatori? 

Caricatura zilei

Declarație vot

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.