Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Comunicat de presă

Ziua porților deschise la Seven Hills International School

GALERIE
Ziua portilor deschise 7H
  • Ziua portilor deschise 7H
- +

Vreți să știți cum s-ar simți copilul dumneavoastră într-o școală Cambridge? Nu trebuie să mergeți în Marea Britanie! Ne găsiți în Iași, pe Bd. Chimiei nr 1A (Campus Tudor Vladimirescu).

Seven Hills International School, prima școală internațională din Regiunea de Nord-Est care urmează curriculum-ul britanic, organizeaza Ziua Porților Deschise, miercuri, 15 martie.

Părinții și elevii de toate vârstele sunt așteptați între orele 10,00 și 16,00, să vadă cum se desfășoară o zi obișnuită de studiu, care sunt dotările unității și să cunoască viitorii profesori. 

Totodată sunt asteptați părinții care au copii cu dizabilități, școala noastră având o politică incluzivă.

SHIS urmează modelul britanic de educație: National Curriculum for Wales and England (varianta Cambridge), dar și curriculumul românesc. Toate disciplinele sunt predate în sistem bilingv.

SHIS este școală certificată COBIS (Consiliul Internațional al Școlilor Britanice), autorizată ARACIP. Din aprilie 2015, SHIS este școală Cambridge și face parte din familia școlilor internaționale subordonate Universității Cambridge, UK.

SHIS promovează un concept nou – școala ca o comunitate educațională și se adresează atât copiilor de naționalitate română cât și expaților sau cetățenilor de alte naționalități care locuiesc în România. Dezvoltarea industriei IT și outsourcing, dar și interesul crescând al investitorilor străini pentru această parte a lumii, au constituit motive importante în decizia de deschidere a școlii noastre.

SHIS funcționează într-un spațiu renovat recent, ce dispune de condiții bune pentru desfășurarea unui program educațional compatibil cu standardele unei școli britanice. Astfel, SHIS propune un concept inovativ – școala cu un design și infrastructură modernă, deschisă, cu un grad ridicat de transparență pe toate planurile (relațional, profesional, decizional, fizic) și focalizată pe folosirea metodelor și strategiilor inovative ce includ tehnologiile IT în predare, evaluare și învățare.

SHIS are o echipă de profesori tineri, bine pregătiți din punct de vedere profesional și cu un potențial de dezvoltare foarte mare.

SHIS dezvoltă relații de parteneriat cu școli, universități și centre educaționale din țară și din străinătate, cu organizații din societatea civilă și cu instituții publice ale administrației la nivel local, național și european.

Predarea are la bază întotdeauna un obiectiv de învățare și este: activ-participativă, centrată pe înțelegere, conectată la realitatea concretă, activă și variată, pornind de la cunoștințele anterioare ale elevilor. Strategiile recomandate sunt: conversația, dezbaterea, experimentul, jocul didactic, jocul de rol, proiectele de grup. Predarea și întreg procesul educațional au ca punct de reper (în proiectare și derulare) dezvoltarea complexă a elevilor.

În cadrul Seven Hills International School, evaluarea inițială și formativă se află în centrul procesului de promovare a învățării copiilor. Școala oferă un cadru în care obiectivele educaționale pot fi stabilite în acord cu potențialul fiecărui elev și progresul copiilor este susținut și monitorizat. Procedurile noastre de evaluare nu țin de prejudecăți, evitându-se etichetările, ierarhizările și generalizările.

Pentru orice informații ne puteți contacta la tel: 0758.047.613 sau pe email: office@sevenhills.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri