ZONA FOOD COURT PALAS MALL ȘI-A DUBLAT CAPACITATEA, AJUNGÂND LA 1.500 DE LOCURI
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ZONA FOOD COURT PALAS MALL ȘI-A DUBLAT CAPACITATEA, AJUNGÂND LA 1.500 DE LOCURI

GALERIE
0102
  • 01
  • 02
- +

Recent, Palas Mall a finalizat lucrările de extindere a food court-ului, ajungând, în prezent, la o capacitate dublă, de 1.500 de locuri. Extinderea a fost realizată ca răspuns la numărul în creștere al angajaţilor din clădirile de birouri ale ansamblului Palas şi al clienţilor care doresc să se bucure de diversitatea gastronomică.

La finalul săptămânii trecute s-au finalizat lucrările de extindere a food court-ului Palas Mall, în urma cărora au fost adăugate aproximativ 750 de locuri. În prezent, clienţii celui mai mare food court din regiune au la dispoziţie 1.500 de locuri în interior şi alte 400 pe terasă, în sezonul cald. Pentru a fi în ton cu designul întregului ansamblu multifuncțional Palas, suprafața adițională a fost amenajată cu mese, scaune tapițate și canapele din piele, care, pe lângă confortul sporit asigurat de calitatea lor superioară, conferă și un plus de rafinament. Designerii italieni care au gândit proiectul de amenajare a noii zone de food court au ales culori în tonuri calde și sisteme de iluminat speciale, pentru a da o notă aparte de eleganță. În plus, fațada din sticlă asigură pătrunderea luminii naturale, ceea ce contribuie la atmosfera relaxantă de care se bucură toți cei care aleg să ia masa în food court-ul Palas Mall.

Cu o suprafață extinsă, food court-ul Palas Mall va beneficia și de noi locații, care vor completa oferta cu meniuri apetisante. De curând, celor peste 20 de operatori prezenți li s-a adăugat creperia Bruno, iar alte noi destinații culinare vor fi inaugurate în perioada următoare. Cei care aleg să servească masa în food court pot opta pentru propuneri gastronomice internaționale, cu specific chinezesc, japonez, italian, oriental, american sau românesc, preparate vegane, deserturi şi băuturi fresh. 

Food court-ul Palas Mall este destinația preferată pentru servirea mesei de către angajații din clădirile de birouri din ansamblu, în timpul săptămânii, iar în week-end atrage foarte mulți turiști veniți din toate zonele țării și din Republica Moldova. În medie, zilnic, peste 7.000 de persoane iau masa în food court, cărora li se adaugă cei care apelează la serviciile de tip „to go”. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Digitalizarea lui Chirica: 2 milioane de euro, din 6,7 miliarde disponibile

Cosmin PAȘCA

Digitalizarea lui Chirica: 2 milioane de euro, din 6,7 miliarde disponibile

Undeva la graniţa UE, într-un oraş în care vacile încă mai pasc prin cartiere înalţate de nicăieri, frustrările birocratice ale Berlinului sunt privite cu amuzament de edilul-şef, ca fapt divers, nicidecum ca priorităţi. În acest oraş marginal, primarul crede că digitalizarea înseamnă să baţi obrazul cu degetul unor jurnalişti care nu scriu după dictare.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Eschive

Codrin Liviu CUȚITARU

Eschive

„A venit nenorocita asta de pandemie, şcoala a trecut on-line, iar eu nu m-am mai putut eschiva. Am fentat o vreme sistemul cu lozinca defecţiunilor tehnice, dar nu mi-a mers mult. Studenţii au început să mă caute insistent şi am fost nevoit să-mi închid toate canalele de comunicare. Am dispărut pur şi simplu. Ca atare, a apărut deunăzi zvonul că profesorul Şmen ar fi decedat. Am alergat îngrozit la decanat, la rectorat, la serviciile de personal, pentru a le semnala că informaţia era aberantă. Sunt viu, pentru numele lui Dumnezeu!”

Economisirea în timpul pandemiei

Alin ANDRIEȘ

Economisirea în timpul pandemiei

Indiferent de comportamentul de consum şi de economisire pe care îl aveam înainte (super-economisitor sau mare cheltuitor), pandemia a avut un impact major asupra noastră şi a reprezentat un moment critic care va influenţa pe termen lung modul în care ne vom gestiona finanţele personale.

Saboţii lui Claude (III)

Florin CÎNTIC

Saboţii lui Claude (III)

Editura Sedcom Libris din Iaşi a publicat recent un volum de memorii1 semnat de Claude Karnoouh, cu ocazia unei frumoase aniversări a acestuia. Şi cartea, şi autorul merită din plin atenţia noastră.

pulspulspuls

Să râdem sau să plângem cu Chirica? Noi am dat cu basca de pământ

Să râdem sau să plângem cu Chirica? Noi am dat cu basca de pământ

Un amic de-al amicului Archibald Tănase ne-a tras de mânecă ieri pe la amiaz’ să ne întrebe dacă am văzut postarea aia nervoasă şi cleioasă la adresa noastră scrisă de dom’ premare Chirica. 

Caricatura zilei

Dezvoltatorul imobilar de succes se vede de mic

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.