Se dau cupoanele pentru motorina
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 20.06.2021

Se dau cupoanele pentru motorina

GALERIE
%PIC_TITLE%
  - +
  De luni, 8 ianuarie, toti beneficiarii Ordonantei 211/2000 privind instituirea sistemului de plata pentru motorina pe baza de bonuri valorice, in vederea infiintarii culturilor de cereale paioase si efectuarea araturilor de toamna in anul 2000, pot depune la primarii cereri prin care sa ateste ca au insamintat cu paioase sau au executat araturi. Conform respectivei ordonante, statul acorda pentru fiecare hectar insamintat cu paioase cupoane in valoare de 200.000 lei, iar pentru fiecare hectar arat, cupoane in valoare de 100.000 lei.
  "La sfirsitul lunii decembrie au aparut, prin Ordinul ministrului 2.729/1.622, Normele metodologice de aplicare a Ordonantei 211/2000. Astazi ( 5 ianuarie - n.r.) am convocat reprezentanti din toate comunele judetului si i-am instruit in legatura cu termenul de depunere a declaratiilor. Am insistat ca cererile sa ajunga la Directie pina cel tirziu 15 ianuarie. Cu cit vin cererile mai repede, cu atit vor veni mai repede si cupoanele", a declarat Mihai Filipeanu, directorul general al Directiei Agricole Vaslui.
  Conform Ordonantei 211/2000, de cupoanele pentru motorina beneficiaza persoanele fizice, asociatiile agricole constituite la Legea 36, societatile agricole cu capital privat sau mixt, statiunile stiintifice de cercetare, scolile cu profil agricol, arendasii si concesionarii de terenuri, bineinteles care fac dovada ca au insamintat cereale paioasesau sau au arat. Cupoanele se pot utiliza pina la 30 aprilie 2001. Valoarea totala a cupoanelor pentru motorina de care vor beneficia vasluienii este de 29, 77 miliarde lei. (Nicu VIRLAN)

  © Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

  Ultima ora

  editorial

  Italia sau Finlanda?

  Nicolae GRECU

  Italia sau Finlanda?

  Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

  Filmuletul zilei

  opinii

  Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

  Eugen MUNTEANU

  Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

  Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

  Îndemnuri de la Maica Siluana

  pr. Constantin STURZU

  Îndemnuri de la Maica Siluana

  Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

  Perspectivă inversă

  arh. Ionel OANCEA

  Perspectivă inversă

  O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

  pulspulspuls

  Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

  Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

  Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

  Caricatura zilei

  Asta zebră!

  Editia PDF

  Bancul zilei

  De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

  Parteneri

  Alte publicatii

   Intrebarea zilei

   Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

   vezi raspunsuri

   Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.