Abonează-te la Ziarul de Iași

Ediția Digitală

Ziarul de Iași este cel mai important ziar ieșean și unul dintre cele mai respectate ziare locale din România. Conținutul său reflectă într-un mod echilibrat realitatea cotidiană incluzând viața politică, economică, știri din domeniul medical, sport, divertisment etc. Ziarul de Iași te ajută să rămâi în contact cu tot ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi.

Știm că astăzi, o parte dintre oameni preferă să citescă știrile într-un format electronic. Site-ul Ziarul de Iași este o soluție pentru aceștia, dar una incompletă, deoarece nu conține toate știrile din ediția tipărită, machetele de publicitate, programele de televiziune, secțiunile speciale, suplimentele gratuite etc.

Ediția DIGITALĂ a Ziarului de Iași vine în întâmpinarea acestei dorințe și oferă cititorilor săi replica exactă a ediției tipărite, tot conținutul fiind prezentat exact așa cum apare în print, incluzând fiecare articol, fotografie, secțiune specială. Singura diferență este modul în care o poți citi.

Ediția DIGITALĂ este disponibilă pentru descărcare la prima oră a dimineții, începând cu 05.00 AM. Pentru a accesa ediția PDF intrați pe e.ziaruldeiasi.ro și introduceți username-ul și parola furnizate la abonare. Abonamentul la ediția DIGITALĂ rezolvă și problema accesului la acele articole și știri care nu sunt disponibile în ediția online a Ziarului de Iași.

NU UITA! Cu un abonament la ediția DIGITALĂ primești întregul conținut al ediției tipărite, la prima oră, oriunde în lume și fără taxe suplimentare de livrare. Update-ul se face la ora 05.00 AM.

Prețuri și tipuri de abonament

PREȚ LEI: 40 lei/lună

BANCA TRANSILVANIA IAȘI - CONT LEI: RO46BTRLRONCRT0676270801

PREȚ EURO: 9 euro/lună; 27 euro/trei luni; 54 euro/șase luni; 108 euro/un an

BANCA TRANSILVANIA IAȘI - CONT EURO: RO93BTRLEURCRT0676270801. COD SWIFT: BTRLRO22

PREȚ DOLARI: 10 dolari/lună; 30 dolari/trei luni; 60 dolari/șase luni; 120 dolari/un an

BANCA ROMÂNEASCĂ - CONT USD: RO97BTRLUSDCRT0676270801 COD SWIFT: BTRLRO22

NOU! Cititorii din afara României pot achita abonamentul online, prin intermediul binecunoscutului serviciu PayPal (USD sau EUR). Detalii AICI!

O versiune DEMO a abonamentului la ediția DIGITALĂ este disponibilă la adresa: e.ziaruldeiasi.ro.

Cum te abonezi

  1. Plata pentru numărul de luni dorit (maxim 12 luni) se poate face la sediul REDACȚIEI sau prin BANCĂ, în unul dintre conturile precizate mai sus. Odată efectuată plata, vă rugăm să trimiteți dovada pe adresa ciprian.isachi@ziaruldeiasi.ro.
  2. Datele de autentificare (username și parola) vor fi expediate pe adresa de e-mail de pe care s-a trimis confirmarea plătii.

Cum plătești

Numerar / Transfer Bancar / Mandat Poștal

Plata pentru tipul dorit de abonament se poate face la sediul REDACȚIEI, B-dul Nicolae Iorga, nr. 35, Bl. N1, parter, PRIN MANDAT POȘTAL sau prin BANCĂ, în contul precizat mai sus. Odată efectuată plata, vă rugăm să trimiteți dovada pe adresa ciprian.isachi@ziaruldeiasi.ro.

S.C. New Media GPM SRL; COD FISCAL: RO 42446972
Adresa: Iași, Bd. N. Iorga 35, Bl. N1, parter (vis-a-vis de Gara Internațională)
Banca Transilvania - CONT LEI: RO46BTRLRONCRT0676270801

De ce ediția digitală?

  1. Poți efectua căutări - Poți căuta prin toată ediția după un subiect, eveniment sau cuvinte cheie;
  2. Este ușor de citit - Poți mări, sublinia subiectele interesante și poți tipări articolele preferate și fotografiile;
  3. Este accesibilă de oriunde - Poți citi ziarul la serviciu, acasă, în concediu sau oriunde ai legătură Internet. Mai mult, poți salva conținutul pe laptop pentru a-l accesa oriunde și oricând;
  4. Poate fi arhivată - Poți reveni oricând la o ediție mai veche pentru a revedea o știre, o fotografie sau un anunț publicitar;
  5. Este ecologică - Citind ediția DIGITALĂ a Ziarului de Iași contribui la un mediu mai curat.